Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Een strategie gericht op de lange termijn

“Wat voor ons telt, is wat we voor u en voor ons land kunnen betekenen. Investeren in een nog betere dienstverlening en in nieuwe ideeën die u het leven makkelijker maken. De motor zijn en blijven van de Belgische economie. Met als leidraad: tevreden klanten.”

Marc Raisière, CEO

Een strategie gericht op de lange termijn

Een geïntegreerd bank-verzekeringsmodel

Om u als klant het leven makkelijker te maken, kunt u bij ons via één vertrouwd aanspreekpunt terecht voor al uw bank- én verzekeringsbehoeften. Dat garandeert snelle beslissingen door een persoon die u vertrouwt, en die rekening houdt met wat u belangrijk vindt.

Eén aanspreekpunt voor uw bank- én verzekeringsbehoeften.

Een verankering in de Belgische economie

De spaargelden die u ons toevertrouwt, investeren we maximaal in de Belgische samenleving en economie via kredieten aan Belgische particulieren, ondernemingen en overheden. Zo maakt u het verschil, elke dag opnieuw.

"Als Belfius-klant helpt u onze samenleving vooruit."

Een strategische focus op klantentevredenheid

Onze leidraad en grootste motivatie? Uw tevredenheid. Want alleen tevreden klanten gaan voor een langetermijnrelatie.

Lokale beslissingscentra dichtbij de klant

Als Belgische ondernemer vindt ook u het allicht belangrijk dat beslissingen snel én in België worden genomen, met kennis van uw markt. Als één van de snelste, digitale groeiers investeren we dan ook in kantoren dichtbij u, waar een persoonlijke relatie op lange termijn kan groeien.

Persoonlijk contact en snelle beslissingen.

Digitaal leiderschap ondersteund door een vertrouwensmerk

Wat voor u telt, zijn een uitstekende dienstverlening en nieuwe ideeën die u het leven makkelijker maken. Reeds meer dan 2 miljoen klanten kennen dat gevoel dankzij Belfius Mobile. Daarom bouwen we met lokaal talent steeds verder aan innovatieve digitale toepassingen en apps.

Digitale oplossingen die u het leven makkelijker maken.

Maatschappelijk engagement

Als Belgische bank-verzekeraar aanwezig in het hele land dragen wij een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij zetten ons dan ook in voor de uitbouw van een meer duurzame en “slimme” samenleving voor u en steunen daarnaast samen met onze klanten en medewerkers sociale, kunst- en sportinitiatieven.

Bijdragen tot de kwaliteit van onze samenleving