Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

 

Vlaanderen zei voluit yes tegen JEZ! 
 

€3.219.191 
ingezameld voor jongerenprojecten

 

Bedankt voor jullie steun!

 

Jongeren barsten van ambitie, talent en dromen. Ze hebben de ongelofelijke kracht om een positief verschil te maken voor de wereld van morgen. Daarom verdienen zij álle kansen. JEZ! wil hen die geven, door geld in te zamelen voor lokale jongerenprojecten die het verschil maken. Zo startte JEZ! de grootste goede doelen-actie voor en door jongeren. Een groot succes, dankzij jullie hartverwarmende steun!

 

Voor en door jongeren

 

Ondersteund door VTM, HLN, Qmusic en Belfius kwam JEZ! in oktober 2022 tot leven. Een innovatief concept dat jongeren centraal stelt, door hen een stem te geven en door geld in te zamelen voor lokale organisaties die jongeren ondersteunen en versterken. Maar liefst 200 projecten sloten zich aan. Van 30 januari tot 31 maart zette heel Vlaanderen enthousiast inzamelacties op poten voor hen: Joepies, lotJEZ!, donuts, unieke Re=Bel-tassen... Iedereen droeg zijn steentje bij.

En na een spetterende feestweek met en voor jongeren, stond de finale teller op 3 219 191 euro. Waarvan 376 364 euro ingezameld via Belfius. Een mooi bedrag waarmee de JEZ!-organisaties hun projecten kunnen waarmaken. En dat dankzij jullie, klanten en medewerkers. Hartelijk bedankt!

 

Olivier Onclin, lid Directiecomité Belfius Bank

Als maatschappelijk geëngageerde bank-verzekeraar zetten we met veel plezier en enthousiasme mee onze schouders onder de eerste editie van JEZ! Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich engageren voor de jeugd. Bedankt aan alle collega’s en klanten die hun steentje bijdroegen. We kijken ernaar uit om ook volgend jaar JEZ! volop te steunen.

Beats for JEZ!

 

Beats-klanten steunen JEZ! het hele jaar door via Beats for People. Want voor elke klant die kiest voor Beats for People, stort Belfius een financiële bijdrage naar JEZ!
Bedankt!