Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

artbeats logo
 

Er is Love voor iedereen

 

Wat ons elke dag drijft? Er zijn voor iedereen. Dat motiveert ons om het beste van onszelf te geven. Dat is wat onze getalenteerde medewerkers passioneert. Want Love voor iedereen inspireert. Keer op keer.

Zo kunnen we een sterke partner zijn voor de Belgische economie en álle segmenten van de Belgische samenleving. Van de allerjongsten tot de alleroudsten, van starters tot grote ondernemingen, van lokale overheden tot particuliere klanten, van de sterkste schouders tot de meest kwetsbare groepen. En dat kunnen we als een van de meest solide bank-verzekeraars in Europa, met een sterk nettoresultaat van 975 miljoen euro in 2022, méér dan ooit waarmaken. 

 

975 miljoen euro nettoresultaat

Hoogste dividend ooit van 384,4 miljoen euro
in totaal 2,1 miljard euro aan dividenden in 11 jaar die de overheid kan inzetten voor de transitie naar een duurzamere samenleving

179,4 miljard euro totaal uitstaand bedrag sparen en beleggen
waarvan 8,3 miljard organische groei

805 miljoen euro premie-incasso niet-leven
dankzij een uitstekende commerciële dynamiek en soliditeit

 

Ons engagement gaat ver

 

Achter Belfius staat een gedreven team dat een verschil wil maken. Dat alles op alles zet voor onze missie: zinvol en inspirerend zijn voor de héle samenleving. Door in te zetten op een unieke mix van segmenten en activiteiten. Samen stimuleren we groei en innovatie, zodat iedereen erop vooruitgaat.

 

Marc Raisière, CEO Belfius

Een sterk nettoresultaat, een stevigere soliditeit dan ooit én vooral ook groei in alle segmenten van de Belgische samenleving. Meer dan ooit zijn we Meaningful & Inspiring voor de héle Belgische samenleving. En dat succes is geen toeval, het is het resultaat van een duidelijke langetermijnstrategie die de klant áltijd en overal centraal zet, gecombineerd met een gedisciplineerd balansbeheer en een uitstekende commerciële dynamiek. Een strategie die bovendien vooruit gestuwd wordt door een sterk merk én door de 10.000 Belgische talenten die in een unieke bedrijfscultuur elk dag opnieuw het verschil maken voor de klant. Ik ben alle medewerkers en agenten daar uitermate dankbaar voor en wil ook onze klanten uitdrukkelijk bedanken voor hun jarenlange vertrouwen.

Kleine gestes en grote daden die het verschil maken

 

Ons engagement laat zich niet alleen meten in resultaten, maar ook in onze dagelijkse acties. Van kleine gestes tot grote daden. Met één rode lijn: betekenisvol zijn. Met een duidelijke langetermijnstrategie die de klant altijd en overal centraal zet. Zo blijven we een voortrekkersrol spelen in de weg naar een innovatieve, duurzame en positieve toekomst.

Want elke lening die we toekennen is een droom die waargemaakt wordt. Elk bedrijf dat we ondersteunen is een groeikans, voor hun zaak én de economie. Elke sociale rekening geeft mensen de middelen om hun leven in handen te nemen. Elke verzekering ontzorgt gezinnen op zo veel manieren. En elke maatschappelijk verantwoorde belegging brengt ons een stapje dichter bij een betere wereld.

 

25 miljard euro nieuwe langetermijnkredieten
aan de Belgische economie

169.431 sociale rekeningen
om kansarmen of mensen in moeilijke situaties te begeleiden

Meer dan 450 kantoren
om een blijvende band op te bouwen met u, in combinatie met onze digitale tools

Bankier van alle 46 universiteiten en hogescholen
om jonge talenten te ondersteunen

747 miljoen euro in de 9 Toekomstfondsen
om maatschappelijk verantwoorde beleggingen te stimuleren

 

Uw Love is het mooiste resultaat

 

Het vertrouwen dat u ons geeft, inspireert ons om er elke dag vol enthousiasme voor te gaan. En daarvoor willen we u uit de grond van ons hart bedanken. Dankzij u kunnen we onze unieke missie blijven waarmaken. Dat is meer dan een engagement, dat is Love.

Het mooiste resultaat dat er bestaat, als u ’t ons vraagt.