Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Belfius steunt JEZ!, de grootste goede doelen-actie voor en door jongeren

 

JEZ! is een gloednieuw jongerencollectief dat gelanceerd werd na het afscheid van Rode Neuzen Dag. Dit innovatief concept zet jongeren helemaal centraal. Het richt zich tot iedereen die Jong en Zot is maar ook Jong en Zelfzeker, Jong en Zorgzaam. Jong en Zoveel meer dus! Wij bij Belfius geloven rotsvast in de inspirerende voortrekkersrol die jongeren kunnen spelen. Als geëngageerde maatschappelijke bank-verzekeraar willen wij hen daar dan ook zoveel mogelijk mee vooruithelpen. Naast VTM, HLN en Qmusic kan JEZ! dus meer dan ooit rekenen op de enthousiaste steun van Belfius!

Want wat we aan de jeugd geven, komt dubbel en dik terug!

 

De zotte inzameling is begonnen!

 

Maar liefst 200 organisaties schreven zich in voor JEZ! Dat maakt het collectief de grootste goede doelen-actie voor jongeren. En overal in Vlaanderen en Brussel bereidt iedereen zich voor om een grootse inzamelactie op poten te zetten, speciaal voor hen. Enthousiast aangevuurd door de sympathieke JEZ!-ambassadeurs! 

Olivier Onclin, lid Directiecomité Belfius Bank

JEZ! wil jongeren alle kansen geven, net zoals we dat bij Belfius ook doen. Daarom is ons partnership zo vanzelfsprekend. We steunen dan ook  ten volle dit initiatief dat lokale organisaties helpt die dichtbij hen staan. Want de jongeren zijn de toekomst.

 

Via Beats kan u Sidekick Sam Academy steunen, één van de 200 JEZ!-projecten

 

Ook onze Beats-klanten kunnen hun steentje bijdragen aan JEZ! Via Beats for People steunen ze onder andere de Sidekick Sam Academy, één van de 200 JEZ!-projecten dat we een warm hart toedragen. Dit online platform motiveert, inspireert en connecteert leerkrachten om kinderen en jongeren veerkrachtiger te maken en hun welbevinden te vergroten.

 

Helemaal overtuigd?

 
Scroll