Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Onze cijfers

Een gezond Belfius is ook gezond voor de Belgische samenleving. Dankzij het groeiende vertrouwen van al onze klanten kunnen we steeds opnieuw mooie cijfers voorleggen, wat ons een voorsprong op de toekomst geeft.

Onze cijfers

Meer dan 3,8 miljoen klanten

Met bijna 1 Belg op 3 die ons vandaag zijn vertrouwen geeft, is het ons aanpassen aan uw wensen voor ons dagelijkse kost.

Nr. 2 Belgische bank-verzekeraar

Als tweede grootste bank-verzekeraar in België maken wij elke dag opnieuw het verschil  in alle sectoren van de Belgische economie.

Nr. 4 Corporate en Commercial Banking

Onze corporate bankers bedienen 50% van de Belgische bedrijven. Met een doorgedreven expertise van de Belgische markt en een directe terugstroom naar de Belgische economie.

Nr. 1 in publieke sector

Met meer dan 12 000 klanten is Belfius de bevoorrechte partner van de publieke en sociale sector. Met unieke expertise en ons uitgebreid netwerk helpen we elke dag uw leefomgeving vooruit.

Digitaal leiderschap

Meer dan 2 miljoen klanten die dagelijks de Belfius app gebruiken om hun bankzaken te regelen. En digitale oplossingen te raadplegen die hun het leven makkelijker maken. Dat maakt ons tot een digitale leider in de financiële wereld.

468 kantoren

met meer dan 3 000 specialisten waar u een persoonlijk advies krijgt. Onze gepassioneerde en goed opgeleide medewerkers bouwen met u graag een langetermijnrelatie uit.