Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Samenwerken met Belfius

SAP Ariba

Belfius gebruikt SAP Ariba als technologie om inkoopprocessen te ondersteunen en om te streven naar permanente verbetering van de samenwerking met onze partners. De verschillende stappen in onze samenwerking worden hieronder vermeld.

Vendor Creation

Belfius Procurement kan u een uitnodiging e-mailen, om u te registreren/in te loggen op SAP Ariba Network, uw registratie en kwalificatie te voltooien en uw contactgegevens up-to-date te houden. Deze uitnodiging is strikt persoonlijk en mag niet worden doorgestuurd. Als u niet de juiste persoon bent, neem dan contact op met uw contactpersoon bij Belfius.

Meer informatie over registratie en kwalificatie vindt u hier.

Deelname aan RFx

Wanneer u geselecteerd bent om deel te nemen aan RFx, hebt u een account op SAP Ariba Network nodig om uw offertes te kunnen indienen.

Meer informatie over hoe u op die events kunt reageren, vindt u hier.

Ondertekening van het contract

Om ervoor te zorgen dat onze contractuele documenten in een veilige omgeving worden ondertekend, werken we uitsluitend met de digitale handtekening van DocuSign

Inkooporders ontvangen 

Inkooporders worden altijd per e-mail naar u verzonden, optioneel kunt u een account op SAP Ariba Network koppelen/aanmaken om uw inkooporders te beheren en het contact (e-mail) waarnaar die inkooporders moeten worden verzonden bij te werken.

Meer info over hoe u uw account moet instellen/gebruiken om inkooporders te ontvangen en te beheren vindt u hier.

Als u nog vragen heeft over SAP Ariba, raadpleeg dan hier de FAQ (PDF).