Local talent

Word klant en ontvang 10 euro

Uw voordelen

  • Een gratis betaalrekening en contactloze bankkaart
  • Toegang tot de beste bankapp op de Belgische markt
  • Persoonlijk advies in ons uitgebreid kantorennet

Slim beleggen

Belfius helpt u verder met ...

Ontdek de belegger in u

U denkt aan beleggen? U weet niet hoe te beginnen? U wil méér halen uit uw spaargeld? Dan leren we u graag beter kennen om u zo persoonlijk mogelijk te kunnen adviseren. Zodra u uw beleggersprofiel hebt bepaald, krijgt u advies op uw maat. U kan al beleggen vanaf 25 euro per maand.

Zekerheid

Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u een ‘vluchtweg openhoudt’. Iedereen kan immers pech hebben of een onaangename verrassing meemaken. Het is dus belangrijk dat u makkelijk toegang hebt tot een financiële reserve waarvan u het bedrag zelf bepaalt.

Bouw dus eerst een kapitaal op dat u rustig kunt laten renderen op één van onze spaarrekeningen.

Pensioenvoorbereiding

Nu niemand nog zeker is van zijn pensioenleeftijd of van het bedrag van zijn pensioen, is het nuttig een spaarreserve aan te leggen die als aanvulling kan dienen eens het zover is.

Door vandaag te sparen voor uw pensioen geniet u niet alleen elk jaar tot 30 % belastingvoordeel op de gestorte bedragen, maar kunt u ook zonder zorgen uitkijken naar die nieuwe fase in uw leven.

Wij stellen u 4 fiscaal vriendelijke spaarformules voor.

Start met beleggen

We begeleiden u stap voor stap, om uw verwachtingen in kaart te brengen en de belegging te vinden die bij u past. Dit kan zowel online (smartphone, tablet, pc) als in uw kantoor.

Bepaal nu uw beleggersprofiel en krijg persoonlijk advies.

Wat is mijn beleggersprofiel?
Demo: Beleg op úw maat en volgens úw budget
In welke producten kan u beleggen?

Hebt u renovatieplannen? Een aankoop in het vooruitzicht? Is uw wagen aan vervanging toe? Onverwachte uitgaven? Ontdek hier met welke leningen op afbetaling we u kunnen helpen.

Uw woning renoveren

Renovatiewerken in het vooruitzicht? Uw woning isoleren? Sparen om in de toekomst te kunnen verbouwen? Wat uw plannen ook zijn, met onze voordelige oplossing spreidt u de kosten volgens uw eigen mogelijkheden.

Een andere auto kopen

Geen verbouwingen voor u, maar wel een nieuwe of tweedehandsauto? Bekijk dan zeker even onze oplossingen om de aankoop ervan te financieren. Ontdek nu de voordelen van onze Autolening en ons Eco-krediet Auto.

Andere uitgaven

Plannen voor het najaar? Op zoek naar een gepaste manier om ze te financieren? Twijfel over een bepaalde aankoop? Voor elk project hebben we een oplossing.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Geen zin in overvolle winkels of geen tijd voor de solden? Geen probleem, met onze Belfius Mobile app shopt u makkelijk en snel online, en dat zonder kaartlezer.

Uw saldo controleren

Dat kan op 2 manieren:

  • log in op uw app en bekijk het saldo van uw rekening
  • of bekijk zonder in te loggen uw laatste 5 transacties op het aanmeldscherm van de app of uw Android Wear, als uw smartphone de functie ondersteunt
Online kopen zonder kaartlezer

Doe wanneer en waar u maar wilt uw inkopen online. Eenvoudig en veilig met de Belfius Mobile app!
U hoeft alleen uw bankkaart- of kredietkaartnummer in te voeren.

  • u scant de QR-code op uw pc of tablet met uw smartphone via de Belfius Mobile app
  • of u bevestigt uw betaling rechtstreeks via de Belfius Mobile app als u uw aankoop met uw smartphone doet
Koop veilig online met uw Mastercard

Is uw online aankoop gestolen, beschadigd of niet geleverd? Geen nood, uw verzekering betaalt u een vergoeding wanneer u betaalde met de Mastercard Red, Gold of Platinum, of met de Mastercard Gold of Red Prepaid.

Wilt u meer controle? Met de Mastercard Prepaid Red en Gold beperkt u uw uitgaven tot het opgeladen bedrag.

Nieuwsberichten