1. Home
Belfius Brussels Marathon mét korting!

Word klant met het gratis pack Belfius Pulse Start en ontvang 10 euro

Uw voordelen

  • 1 gratis zichtrekening met bankkaart
  • 2 spaarrekeningen
  • Web- en mobileapplicaties
  • Advies in kantoren

Slim beleggen

Belfius helpt u verder met ...

't Is weer lente! Bij de eerste zonnestralen begint het meteen te kriebelen. Het ideale moment voor een boswandeling of een weekendje aan zee … Of het nu met de auto, de motor of de fiets is, vertrek zonder zorgen: de verzekeringen van Belfius beschermen u.
Scherpe tarieven en talrijke voordelen.

Met de auto

Met de auto

Waarom te veel betalen? Met de autoverzekering Belfius Car geniet u een complete dekking op maat: de bonus-malus wordt aangepast aan uw rijervaring en de premie aan het aantal afgelegde kilometers.

Met de motor

Met de motor

Rijdt u met een motor, scooter of bromfiets? Neem geen onnodige risico's! Pas uw rijstijl aan aan de weersomstandigheden en vertrek perfect gedekt dankzij de Belfius Car-motorverzekering. De klok rond bijstand bij ongeval of diefstal.

Met de fiets

Met de fiets

Een fietsongeval? Wist u dat de familiale verzekering Belfius Home & Family u en uw hele gezin dekt tegen schade aan derden? Zelfs schade die u veroorzaakt met uw fiets of e-bike. Geniet er snel van!

Beleggen, een goed idee ?

U overweegt om te beleggen, maar u vraagt zich af of u daar wel genoeg geld voor hebt, of het niet te riskant is, of het niet te ingewikkeld is, of het u niet teveel tijd en energie zal kosten ... Lees eerst even verder en doe het stap voor stap.

Zekerheid

Zekerheid

Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u een ‘vluchtweg openhoudt’. Iedereen kan immers pech hebben of een onaangename verrassing meemaken. Het is dus belangrijk dat u makkelijk toegang hebt tot een financiële reserve waarvan u het bedrag zelf bepaalt.

Bouw dus eerst een kapitaal op dat u rustig kunt laten renderen op één van onze spaarrekeningen.

Pensioenvoorbereiding

Pensioenvoorbereiding

Nu niemand nog zeker is van zijn pensioenleeftijd of van het bedrag van zijn pensioen, is het nuttig een spaarreserve aan te leggen die als aanvulling kan dienen eens het zover is.

Door vandaag te sparen voor uw pensioen geniet u niet alleen elk jaar tot 30 % belastingvoordeel op de gestorte bedragen, maar kunt u ook zonder zorgen uitkijken naar die nieuwe fase in uw leven.

Wij stellen u 3 fiscaal vriendelijke spaarformules voor.

Start met beleggen

Start met beleggen

Eens uw financiële reserve is opgebouwd en uw pensioen voorbereid, is het tijd om uw spaargeld te laten opbrengen.

We begeleiden u stap voor stap, om uw verwachtingen in kaart te brengen en de belegging te vinden die bij u past.

Welk beleggerstype ben ik?
Waarvoor beleggen?
Is het niet te riskant?
Welke belegging kiezen?
Heb ik genoeg geld om te beleggen?
Kan ik mijn beleggingen op afstand beheren?

Meer informatie over uw eerste belegging

De Belfius Direct Mobile app is één van de beste bankapps op de markt. Met de komst van de app voor Windows Phone is de Belfius Direct Mobile-familie nu compleet!

Belfius Direct Mobile voor:

Uw iPhone

Beschikbaar in AppStore

Uw Android-smartphone

Beschikbaar in Google Play

Uw Windows Phone

Beschikbaar in Windows Phone Store

Al uw transacties veilig en zonder kaartlezer!

  • Bekijk de saldi van uw rekeningen.
  • Bekijk de uitgaven met uw kredietkaart.
  • Doe uw overschrijvingen en betaal met Zoomit.

De gratis, handige en veilige Belfius-apps

Uw contract activeren Aanvragen

Gaat u dit jaar, zoals vele anderen, niet op reis omdat u wilt renoveren? Of wilt u een andere auto kopen, of hebt u andere uitgaven? Ontdek hier met welke leningen op afbetaling we u kunnen helpen.

Uw woning renoveren

Uw woning renoveren

Renovatiewerken in het vooruitzicht? Of wilt u nu sparen om in de toekomst te kunnen verbouwen? Wat uw plannen ook zijn, met onze voordelige oplossing kunt u de kosten spreiden volgens uw eigen mogelijkheden. En toch nog genieten van uw vakantie!

Een andere auto kopen

Een andere auto kopen

Geen verbouwingen voor u, maar wel een nieuwe of tweedehandsauto? Bekijk dan zeker even onze oplossingen om de aankoop ervan te financieren. Ontdek nu de voordelen van onze Autolening en ons Eco-krediet Auto.
Andere uitgaven

Andere uitgaven

Plannen voor de zomer? Dat ene project dat al jaren in uw hoofd sluimert eindelijk aanpakken? Twijfel over een bepaalde aankoop? Voor elk project hebben we een oplossing.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuwsberichten