Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Vragen over het gebruik van beeldmateriaal? 

Enkele guidelines voor het gebruik van ons beeldmateriaal: 

We stellen u graag het nodige beeldmateriaal ter beschikking. Maar misschien hebt u nog vragen. Wij geven u graag antwoord in onze FAQ.

Mocht je nog bijkomende vragen hebben, aarzel dan niet om ons media relations department te contacteren.

Frequently Asked Questions

Mag ik de foto's vrij gebruiken?

Wij stellen onze foto's ter beschikking om daarmee artikels te illustreren. Al deze afbeeldingen zijn eigendom van Belfius en vrij van rechten. Je mag ze vrij gebruiken, op voorwaarde dat je ze niet bewerkt.

Is het toegelaten om te verwijzen naar de video's op YouTube?

Wij stellen onze video's ter beschikking via Youtube. Net zoals naar alle andere video's op YouTube mag je er vrij naar verwijzen op je website.

Welke regels dien ik te respecteren wanneer ik het merkblok (logo) gebruik?

Het merkblok bestaat uit het logo en de naam. Beide moeten altijd samen voorkomen en hun verhoudingen moeten worden gerespecteerd. Het is verboden aan het merkblok of aan elementen ervan wijzigingen aan te brengen.

De versie van het merkblok met de naam in het grijs en met het logo in robijn met wit op een witte achtergrond geniet de voorkeur. Er zijn evenwel varianten voorzien voor de gevallen waarin de originele versie niet kan worden toegepast of als de drager een andere optie vereist. Die toegelaten versies vindt u ook in ons overzicht.

Scroll