Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Leveranciers

 

Hoe werken met ons

External contractors

Voor de sourcing van external contractors doet Belfius een beroep op voorkeursleveranciers.  Alle aanvragen worden beheerd via het “Vendor Management System” van Connecting-Expertise. Als voorkeursleverancier wordt u uitgenodigd om te reageren via het platform.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Het respect voor de privacy en de bescherming van persoonsgegevens staat bij Belfius voorop.  Van leveranciers waar we mee samenwerken verwachten wij hetzelfde.  AVG is dan ook standaard verankerd in onze contracten in artikel 8 van de Algemene Voorwaarden. Specifieke bijkomende voorwaarden, gelinkt aan de relatie met de leverancier, zijn daarenboven steeds mogelijk.

Digitale handtekening

Om ervoor te zorgen dat onze contractuele documenten in een betrouwbare en beveiligde omgeving worden ondertekend, werken wij uitsluitend met de digitale handtekeningstool van KeySign.

Facturatie

De verwerking van de facturen verloopt volledig geautomatiseerd. U kan het Peppol-platform of de IxorDocs-toepassing gebruiken voor het verzenden van uw facturen.

SAP Ariba 

Belfius digitaliseert haar inkoopprocessen om de samenwerking met haar leveranciers te optimaliseren.

 

Hoe leveren

Veiligheidsvoorschriften voor de uitvoering van werken voor Belfius

 

Belangrijke documenten

Algemene Aankoopvoorwaarden

Onze aankopen zijn uitsluitend gebaseerd op deze Algemene Voorwaarden. Zij maken integraal deel uit van alle contracten die wij met leveranciers sluiten.

Wij erkennen geen voorwaarden van de leverancier die in strijd zijn met of afwijken van deze Algemene Voorwaarden, tenzij wij uitdrukkelijk hebben ingestemd met de geldigheid ervan.

 

Duurzaamheid

Brief van de CPO

Duurzaamheid is een belangrijke drijfveer om echt zinvol en inspirerend te zijn voor de Belgische samenleving.  Wij nodigen onze leveranciers uit om samen de weg naar een duurzame toekomst in te slaan.  Samen maken we een verschil!

Gedragscode inzake Duurzaam Ondernemen

De ESG-score van de leveranciers maakt voortaan deel uit van onze selectiecriteria.  Toekomstige Belfius leveranciers moeten onze Gedragscode inzake Duurzaam Ondernemen naleven.