Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

 

Belfius maakt u het leven makkelijker, altijd en overal

U meer vrijheid, gemoedsrust en eenvoud bieden: dat motiveert ons elke dag opnieuw. Elke dag weer zetten Belgische talenten zich voor 100% in om voor u steeds betere digitale tools te ontwikkelen. Betalen met uw smartphone, de limiet van uw kredietkaarten verhogen, uw kaart blokkeren als u ze verloren bent, uw beleggingen beheren of een verzekering afsluiten… en dat allemaal in 1 enkele klik. Zo hebt u nog meer tijd om van elk moment te genieten.

 

 

Uw dagelijks beheer in een oogwenk

Log op elk moment aan met uw vingerafdruk of FaceID , en check in enkele tellen het saldo van uw rekening of de transacties met uw kredietkaart. Waar u ook bent, u kan zakgeld op de rekening van uw kind storten, uw facturen betalen of geld overschrijven naar uw spaarrekening. Zonder kaartlezer en in alle veiligheid!

                


 

Mobile

Op stap met vrienden? Laat u in een handomdraai terugbetalen

Een aperitiefje of een etentje met vrienden? Wie betaalt wat? Als u de rekening betaald hebt, creëert de Belfius Mobile app een QR-code die uw vrienden moeten inscannen om u terug te betalen. Dat is dan netjes geregeld!

Betalingen tussen Belfius-klanten worden meteen uitgevoerd. Als uw vriend(in) geen klant is bij Belfius, kan hij (zij) de Bancontact-app gebruiken om u terug te betalen door een QR-code in te scannen.

 

 

...of deel de rekening via Pengo

U kan uw vrienden ook een terugbetalingsverzoek sturen via Pengo, onderdeel van Belfius Mobile. Dankzij de link die u hen stuurt via messaging (WhatsApp, Messenger…), hebben ze alle info om de betaling meteen uit te voeren.

 

 

Geniet helemaal ontspannen van uw vakantie

Zin om er tussenuit te trekken? Activeer dan vóór uw vertrek uw kaarten voor het buitenland en sluit een reisbijstandsverzekering af. Snel en makkelijk via Belfius Mobile!

 

 

Volg uw beleggingen op de voet, waar en wanneer u maar wil

Bepaal uw beleggersprofiel, ontvang proactief advies op maat en krijg een gedetailleerd overzicht van uw beleggingen: nergens zo eenvoudig als via Belfius Mobile! Hebt u een vraag over uw portefeuille, dan helpen de experts van Belfius Connect u met veel plezier verder. Bespreekt u dit liever persoonlijk met uw financieel adviseur, maak dan meteen een afspraak in zijn/haar agenda via uw app!

 

Surf naar belfius.be/digital voor nog meer nieuwigheden die u het leven makkelijker maken. 

Mobile
Scroll