Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Belfius Insurance

 

Belfius Insurance behoort tot de niet-beursgenoteerde groep Belfius Bank & Verzekeringen. Als 5e grootste verzekeraar op de Belgische markt bieden we particulieren, zelfstandigen, ondernemingen, social-profitbedrijven en overheidsinstellingen zeer gedifferentieerde producten en diensten, zowel voor Leven als Niet-Leven.

Dankzij een multimerk- en multikanaalbenadering, die uniek is op de Belgische markt, kan Belfius Insurance al zijn klanten zeer gedifferentieerde producten en diensten aanbieden en hen de oplossingen aanreiken die het best inspelen op hun behoeften.

Belfius Insurance werkt op de Belgische verzekeringsmarkt met de merken Belfius Verzekeringen, DVV Verzekeringen en Belfius Direct Insurance en biedt leningen aan via Elantis.

 

Belfius Bank & Verzekeringen

Via de Belfius-bankkantoren verdeelt Belfius Insurance een ruim gamma gestandaardiseerde producten voor zowel Leven als Niet-Leven. Via dit kanaal richt Belfius Insurance zich tot de retail- en commercial banking-klanten, particulieren, kleine ondernemingen en zelfstandigen, die voor al hun financiële behoeften graag op dezelfde plaats aankloppen: hun Belfius-bankkantoor.

Klanten uit de Publieke Sector, de Social Profit en Ondernemingssector kunnen bij Belfius Insurance terecht voor een correct gamma levensverzekeringsproducten op maat via het bancaire kanaal en het directe kanaal.

 

DVV Verzekeringen

DVV Verzekeringen, de gezinsverzekeraar, verdeelt zijn producten via een exclusief consulentennetwerk dat zich uitstrekt over het hele land. Via de 321 DVV-kantoren krijgen particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen een compleet gamma verzekeringsproducten en hypothecaire kredieten aangeboden, met kwaliteitsservice en op maat.

 

Belfius Direct Verzekeringen

Belfius Direct Verzekeringen, is de directe verzekeraar van de groep Belfius Insurance.

Belfius Direct Verzekeringen biedt zijn producten aan vooral via het directe, hoofdzakelijk digitale kanaal. De verzekering per kilometer, de brandverzekering, de familiale verzekering, de hondenverzekering en de uitvaartverzekering zijn de belangrijkste producten van Belfius Direct Verzekeringen.

 

Elantis

Het in Luik gevestigde Elantis verstrekt hypothecaire leningen en consumentenkredieten via zelfstandige makelaars en heeft alle producten in huis om elke kredietnemer een oplossing op maat te bieden.

 

Belfius Insurance NV

Maatschappelijke zetel

Karel Rogierplein 11
B-1210 Brussel

Tel.: +32 2 286 76 11

Ondernemingsnummer RPR Brussel BTW BE 0405.764.064
Verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0037