Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

JEZ logo
 

Belfius zegt ook yes tegen JEZ!

 

JEZ! is een gloednieuw jongerencollectief dat gelanceerd werd na het afscheid van Rode Neuzen Dag (RND). Dit innovatief concept zet jongeren helemaal centraal. Het richt zich tot iedereen die Jong en Zot is maar ook Jong en Zelfzeker, Jong en Zorgzaam. Jong en Zoveel meer dus! Wij bij Belfius geloven rotsvast in de inspirerende voortrekkersrol die jongeren kunnen spelen. Als geëngageerde maatschappelijke bank-verzekeraar willen wij hen daar dan ook zoveel mogelijk mee vooruithelpen. Naast VTM, HLN en Qmusic kan JEZ! dus meer dan ooit rekenen op de enthousiaste steun van Belfius!

 

Een zotte inzameling

 

JEZ! heeft niet alleen de ambitie om jongeren te verbinden maar wil zich ook maatschappelijk engageren. Daarom organiseert het jaarlijks een inzamelactie in Vlaanderen ten voordele van organisaties die zich inzetten voor jongeren.

 

Zet uw vereniging zich actief in voor jongeren? Laat het sponsoren via de JEZ!-fundraiser!

 

Organisaties kunnen tot 16/11/2022 een projectvoorstel voor JEZ! indienen bij de Koning Boudewijnstichting. De geselecteerde organisaties worden begin januari 2023 bekend gemaakt.

 

Eerste doel: een Dag van de Jongeren

 

Laat ons samen epic worden. Te beginnen met een Dag van en voor de Jeugd uit te roepen in Vlaanderen”, zo stond er te lezen in de open brief van JEZ! die gericht was aan Minister van Jeugd Benjamin Dalle. Dat is volgens hen noodzakelijk om jongerenthema’s aan te kaarten, content te maken en events te organiseren die als doel hebben om de spotlights weer volop op jongeren te zetten. Jongeren en kinderen van vandaag bezitten immers de kracht om een positief verschil te maken in de wereld van morgen. Hiervoor moeten ze 15.000 handtekeningen verzamelen, of in hun geval: likes.

 

 

Ook Sidekick Sam Academy blijft bij JEZ! een belangrijke rol spelen

 

Ook onze Beats-klanten kunnen hun steentje bijdragen aan dit initiatief. Via Beats for People steunt u immers de Sidekick Sam Academy, een online platform dat leerkrachten motiveert, inspireert en connecteert om kinderen en jongeren veerkrachtiger te maken en hun welbevinden te vergroten.

  • Met podcasts, artikels, video’s en andere nuttige lesmaterialen
  • Met actuele thema’s die regelmatig geüpdatet worden
  • Met mogelijkheden om in dialoog te gaan en ervaringen uit te wisselen
  • En met als doel: minstens één Sidekick Sam in elke school

 

Helemaal overtuigd?

 
 
Scroll