Zich verzekeren om uw erfgenamen te beschermen

Little girl with bear

Om te vermijden dat uw nabestaanden financiële moeilijkheden krijgen als gevolg van uw overlijden, stelt Belfius u een ruim gamma verzekeringen voor: de schuldsaldoverzekering, de verzekering Verzekerd-Inkomen, de overlijdensverzekering, de levensverzekering... Dankzij die producten zal uw gezin de dag dat u er niet meer bent, wellicht voldoende middelen hebben om de successierechten te betalen en verder te leven zonder materiële zorgen.

Vermijd geldproblemen

Een overlijden kan voor de erfgenamen zware financiële gevolgen hebben. De meeste gezinnen verliezen hun belangrijkste bron van inkomsten. Doe vandaag nog het nodige.

Meer info

Anticipeer op de successierechten

Zelfs al erven uw nabestaanden een deel van uw vermogen, toch zullen ze het niet prettig vinden om daar direct al een stuk van af te staan in de vorm van successierechten.

Levensverzekering: er wordt automatisch een kapitaal uitgekeerd om uw vermogen veilig te stellen

De levensverzekering garandeert de uitkering van een kapitaal aan uw nabestaanden, ongeacht wanneer u overlijdt. Ze kunnen dit kapitaal dan zo veel mogelijk behouden om het daarna te laten renderen.

 

Meer info?

De Belfius-relatiebeheerder of -adviseur helpt u de formule kiezen die het best aan uw persoonlijke situatie is aangepast. Maak nu alvast een afspraak.