1. Home
  2. Begeleiding
  3. Fiscaliteit

Fiscaliteit en uw beroepsactiviteit

Fiscaliteit en uw beroepsactiviteit

Fiscaliteit gaat om meer dan alleen professionele inkomsten. Zowel aspecten uit het dagelijkse leven als uw beroepsactiviteiten beïnvloeden de manier waarop u belast wordt. Verschillende spaarformules bieden ook fiscale voordelen.

Nuttige en duidelijke info en een simulator: dat is wat u nodig hebt om zich in alle rust op uw belastingen voor te bereiden.

Company Car F06

Bedrijfsvoertuigen

Stelt uw onderneming u een voertuig ter beschikking? Dan stellen zich enkele vragen. Wat als u gebruikt voor beroeps- én privédoeleinden? Hoe wordt uw belastingvoordeel berekend? En wat met uitgaven die in hoofde van de vennootschap niet toegestaan zijn?

Meer info
Intrest F06

Notionele interesten en beperkt tarief in vennootschaps- belasting

Beschikt u over een aanzienlijk eigen vermogen? Dan laten de notionele interestaftrek en het beperkt tarief in de vennootschapsbelasting u toe om het kapitaal van uw onderneming te versterken en uw belastbare inkomsten te verminderen.

Meer info
Prepayment F06

Voorafbetalingen belastingen

Wilt u een belastingvermeerdering vermijden? Doe dan voorafbetalingen en geniet een niet te verwaarlozen fiscaal voordeel. Dankzij Fiscoline houdt u uw liquiditeiten en kredieten vrij voor andere projecten.

Meer info

Veelgestelde vragen

Als ik geen papieren effecten meer heb, waar zullen die zich dan bevinden?

In een effectendossier. Ontdek er de voordelen van.

Hoe zijn de kosten verbonden aan voertuigen aftrekbaar?

Welke bedrijven kunnen profiteren van de beperkte belastingvoet?

Wat is het voordeel in het geval van voorafbetalingen van belastingen?