Een renovatie of nieuwbouw? Laat u begeleiden. Van a tot z. Van gebouwenanalyse tot oplevering. Met 1 centraal aanspreekpunt. En zonder administratieve rompslomp. Met Smart Building & Renovation Solution haalt u een all-informule in huis, gestoeld op jarenlange ervaring en vakkennis van eigen vastgoedspecialisten en de expertise van gespecialiseerde, innovatieve partners. Met deze unieke formule kiest u voor geïntegreerd, duurzaam en compleet projectmanagement met financiering.


MMI SBRS_1
Juridische kennis

Een bouwproject is meestal onderworpen aan de wet op overheidsopdrachten. Heeft uw bestuur de actuele kennis in huis rond bouwwetgeving, het uitschrijven van overheidsopdrachten en het opvolgen van eventuele geschillen?

Technische kennis

Een bouw of renovatie moet vandaag voldoen aan tal van normen en vaak complexe, steeds evoluerende technieken. Is uw bestuur op de hoogte van al deze technische knowhow?

Werfopvolging

Het bijwonen van werfvergaderingen is tijdrovend en vaak ook stresserend. Wie kan deze rol als ‘problem solver’ opnemen, zonder de eigenlijke kerntaken niet uit het oog te verliezen?

Administratief nazicht

Bij elke realisatie komt een heuse opvolging kijken van vorderingsstaten, budgetten, financiële en technische analyses, en uiteraard ook van de vooropgestelde planning van de bouwwerken.

MMI SBRS-2

De projectmanagers van Belfius kijken veel verder dan louter het financieren van uw vastgoedproject. Tijdens elke fase kan u rekenen op hun professionele ervaring en expertise. Mét resultaat, want na 30 jaar ervaring staan intussen meer dan 1.200 afgeronde projecten op de teller van onze afdeling Public Real Estate. Elke projectmanager is architect of ingenieur van opleiding en staat in voor de permanente opvolging van (ver)bouwprojecten, exclusief voor de openbare en sociale sector.

SBRS-3
  • Analyse en opmaak van het programma van eisen
  • Aanstelling van de ontwerpers
  • Aanstelling van de aannemers
  • Uitvoeringsfase
  • Voorlopige oplevering
  • Definitieve oplevering


SBRS-4  

Mail naar smartimmo@belfius.be of stel meteen uw plannen voor aan uw relatiebeheerder.

Terug naar boven