Duurzame mobiliteit voor uw organisatie en werknemers

 

Een duurzame mobiliteit voor uw organisatie en werknemers? Van deze uitdaging wil u een succes maken. Daarom bent u op zoek naar efficiënte en vernieuwende oplossingen voor uw wagenpark en fietsen. Naar formules die uw imago als aantrekkelijke en milieuvriendelijke werkgever versterken.

Om de klimaatdoelstellingen te halen, schakelt de regering een versnelling hoger. Vanaf 2026 zullen enkel nog bedrijfswagens met een nuluitstoot in aanmerking komen voor fiscale voordelen. Voor uw wagenpark en het woon-werkverkeer van uw werknemers komt u dus voor cruciale keuzes te staan. Reken op Belfius om een efficiënte en duurzame strategie uit te werken.

Een fiets voor uzelf of uw werknemers? De perfecte manier om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dankzij onze oplossingen kunnen u en uw medewerkers een keuze maken uit een brede waaier bovendien gezonde vervoermiddelen. En dit bij een verdeler in uw buurt.

Misschien hebt u eveneens behoefte aan laadinfrastructuur, ondersteuning en tools op maat.
Er bestaan diverse laadoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. We helpen u graag de juiste keuzes te maken op het vlak van analyse en installatie, garantie, financiering en ondersteuning. /p>

 1. Uw imago als aantrekkelijke en milieubewuste werkgever versterken met interessante en voordelige mobiliteitsoplossingen?

  Ontdek onze oplossingen op maat voor auto- en fietsleasing!
 2. Uw mobiliteitsbeheer optimaliseren met innovatieve digitale oplossingen?

  Lees meer over My Belfius Mobility en Belfius Move by Skipr, onze digitale tools voor uw fleetmanager én werknemers.
 3. Het duurzame karakter van uw bedrijf versterken met een proper wagenpark?

  Maak kennis met onze diverse voordelige financieringsformules.
 4. Uw laadinfrastructuur financieren voor uw parkeerterreinen en andere sites?

  Dankzij onze samenwerking met CenEnergy by Belfius, een toonaangevende 100% Belgische speler, bieden we een compleet aanbod van laadoplossingen dat is aangepast aan uw specifieke behoeften. Dat alles in combinatie met deskundig advies en digitale beheerstools. Kortom, een alles-in-één-oplossing voor u, uw organisatie en uw medewerkers.

Hebt u een vraag of hulp nodig?

 • Uw relatiebeheerder staat klaar om u verder te helpen. Aarzel niet om contact op te nemen met haar/hem.
 • Bent u nog geen klant? Geen probleem. Via deze link, en afhankelijk van de regio waarin u actief bent, kan u ons bellen op het bijhorende nummer.
Onze medewerkers helpen u graag verder.