Stappen om van start te gaan

Spreek erover met uw Business Banking-specialist

Experts en samenwerkingsverbanden voor uw ondernemingsproject


  • Men kan onmogelijk overal goed in zijn en op elk vlak goed presteren.
  • Hoe vindt u experts die u aanvullen? Het beste middel blijft mond-tot-mondreclame. Spreek erover met vrienden, partners, leveranciers, onderaannemers en waarom niet … met klanten!
  • Soms moet men kunnen toegeven dat men het niet alleen kan. Een samenwerkingsverband of vereniging kan u daarbij helpen. Zo kunt u elkaar wederzijds motiveren, elkaar helpen, de effecten van uw inspanningen verveelvoudigen. Op voorwaarde dat u de nodige tijd neemt om uw vooruitgang te kaderen.

Hoe begeleiden we u?

  • De 7 tools van de avonturier-starter

    Een avonturier vertrekt niet zonder gps, een Zwitsers zakmes, een wegenkaart … Verzamel ook de nodige tools om uw project aan te sturen.

  • De administratieve stappen

    Een activiteit opstarten vraagt heel wat organisatie. Verschillende stappen zijn nodig om geen enkele fase over te slaan.

Het juiste team samenstellen

Ongeacht het project, niemand bezit alle nodige kwaliteiten. Presteren is vaak een teamaangelegenheid. Zo kunt u zich zowel in technisch als in emotioneel opzicht versterken. Geef bij de keuze van uw medewerkers eerder de voorkeur aan de persoon met betere menselijke dan technische kwaliteiten. Dat laatste kan nog worden verbeterd en versterkt; het is moeilijker om op menselijk vlak te evolueren.