Stappen om van start te gaan

Spreek erover met uw Business Banking-specialist

Eenieders troeven kunnen uitspelen

"Op expeditie houden we halt in een lokaal kamp. Ik probeer altijd met het dorpshoofd te praten, de nestor van het dorp. Vaak kan hij het weer voor de dag erna nauwkeurig voorspellen, de vermoedelijke wind en me meer vertellen over moeilijke stukken. In Pakistan ontmoette ik zo een wijze, Apo Ali genaamd. Geen enkele keer heeft hij zich vergist over het weer; hij doet het al zijn hele leven."

Experts en samenwerkingsverbanden voor uw ondernemingsproject


Hoe begeleiden we u?

  • De 7 tools van de avonturier-starter

    Een avonturier vertrekt niet zonder gps, een Zwitsers zakmes, een wegenkaart … Verzamel ook de nodige tools om uw project aan te sturen.

  • De administratieve stappen

    Een activiteit opstarten vraagt heel wat organisatie. Verschillende stappen zijn nodig om geen enkele fase over te slaan.

Het juiste team samenstellen

"Als ik enkel alleen op expeditie was gegaan, dan zou ik nooit gegroeid zijn. Solo-expedities zijn veel moeilijker dan in groepsverband, ook al is het niet altijd gemakkelijk om een goed team samen te stellen."

Ongeacht het project, niemand bezit alle nodige kwaliteiten. Presteren is vaak een teamaangelegenheid. Zo kunt u zich zowel in technisch als in emotioneel opzicht versterken. Geef bij de keuze van uw medewerkers eerder de voorkeur aan de persoon met betere menselijke dan technische kwaliteiten. Dat laatste kan nog worden verbeterd en versterkt; het is moeilijker om op menselijk vlak te evolueren.