Een solide financiële oplossing op maat uitwerken. Om het kapitaal aan te trekken en te mobiliseren dat nodig is om uw business uit te breiden of te versterken. Of om u te adviseren bij een strategisch overnameproces of het herschikken van het aandeelhouderschap. Daar draait het bij corporate finance om.

En er is meer. Bij Belfius Corporate Finance geniet u bovendien van een persoonlijke en professionele aanpak. Ons team van ervaren adviseurs begeleidt uw onderneming immers bij de belangrijke stappen in haar ontwikkeling. In uiteenlopende sectoren en diverse activiteitsdomeinen.

MergersAndAcquisitions F05

Mergers & Acquisitions

Een fusie, overname of verkoop, een desinvestering, leveraged buy-out, management buy-in: het is voor alle betrokken partijen een kantelmoment. Belfius ondersteunt en begeleidt u daarbij, vertrekkend van haar expertise opgebouwd door succesvolle realisaties in diverse sectoren.

Ontdek onze troeven, diensten en referenties
FinancialAdvisory F05

Financial Advisory

Voor Financial Advisory kunt u terecht bij de financiële experts van Belfius, met name voor adviesopdrachten – zoals fairness opinies – waarderingen en strategisch advies. Wij treden ook op als financieel adviseur bij het realiseren van maatschappelijk verantwoorde projecten in infrastructuur en energie, evenals bij PPS-projecten.

Ontdek onze troeven, diensten en referenties
EquityCapitalMarkets F05

Equity Capital Markets

Belfius is al langer een toonaangevende speler voor kapitaalmarkttransacties op de Belgische beurs, zowel met betrekking tot beursintroducties als met secondary public offerings en kapitaalverhogingen in de privésector.

Ontdek onze troeven, diensten en referenties