Structuring & Advisory

Of u nu op zoek bent naar een gespecialiseerde financiering op maat, of naar een oplossing om kapitaal aan te trekken en te mobiliseren: Belfius Bank is er om uw business te helpen ontwikkelen.

Debt & Equity Capital Market

CFS_235

Corporate Finance Solutions

Mergers & Acquisitions, Financial Advisory, Equity Capital Markets: Belfius Corporate Finance begeleidt u om het kapitaal aan te trekken en te mobiliseren dat nodig is om uw business uit te breiden of te versterken, om u te adviseren bij een strategische overname of bij het herschikken van het aandeelhouderschap.

Meer info
DCM_235

Debt Capital Market

De Belfius-teams van Capital Market Services staan volledig ten dienste van ondernemingen, institutionele tegenpartijen en (semi) openbare entiteiten met de gepaste alternatieve financieringsoplossingen.

Meer info
DCM_235

Structured Finance

Op zoek naar financiering door uw activa (zoals hypothecaire kredieten, handelsvorderingen, autoleasings, kredieten aan de openbare sector enz.) te structureren? Of moet u liquiditeitbronnen diversifi├źren?


Meer info

Specialized Finance

Specialized Finance

Syndicated Loans en Acquisition Finance, Publiek-Private Samenwerking (PPS), Project Finance Energy, Export Finance, Shipping & Port Finance: bent u op zoek naar een gespecialiseerde financiering op maat, dan bent u bij Belfius Bank aan het juiste adres.

Meer info