Onze producten en diensten

Dankzij Belfius Bank beschikt u over flexibele instrumenten om uw geldstromen in goede banen te leiden, ook als uw bedrijf in het buitenland actief is. Daarnaast bieden we u een waaier van mogelijkheden voor de kern van uw dagelijkse bankzaken: betalen en betaald worden.

ToegangCash F06

Cash & Payment Solutions

We bieden u een waaier van mogelijkheden om het dagelijkse beheer van de betalingen van uw klanten en leveranciers te optimaliseren: Europese en internationale overschrijvingen, bankkaarten, permanente opdrachten, domiciliëringen, cash afhalingen, cheques, SEPA Direct Debit…

Meer info
Factoring F06

Thesauriebeheer

Door een goed thesauriebeheer verzekert u zich ervan dat uw onderneming op elk ogenblik beschikt over voldoende liquide middelen om te voldoen aan alle financiële vervaldagen en identificeert u de verborgen liquiditeiten binnen uw activiteit.

Meer info
BedrijfsmateriaalEnBedrijfsgebouwen F06

Investeringen

U innoveert en u investeert om de productiviteit van uw onderneming op peil te houden of te verhogen. We bieden u oplossingen op maat: investeringskredieten, roll-over kredieten, financieringscontracten, roerende financiële leasing, operationele leasing, onroerende leasing…

Meer info
Alerting F06

Digitale toepassingen

Het elektronisch beheer van financiën en van informatie is van essentieel belang voor de goede werking van een onderneming. Daarom investeren wij voortdurend in de ontwikkeling van ons volledig gamma aan innoverende oplossingen voor professionele omgevingen.

Meer info
TaxShelter F06

Tax Shelter

Investeer met Tax Shelter op een fiscaal aantrekkelijke manier in de Belgische filmindustrie

Meer info
BuitenlandseBetalingen F06

Buitenlandse Handel

Buitenlandse handel is complex en niet zonder risico's. Belfius Bank biedt u veilige formules aan die u toelaten om uw geldstromen te optimaliseren en het risico op gebrekkige leveringen of betalingen te minimaliseren.

Meer info
Intrest Options F06

Risicobeheersing

Elke economische activiteit brengt risico’s met zich mee die de werking, de rendabiliteit en in het slechtste geval zelfs het voortbestaan van de onderneming in gevaar kunnen brengen. We helpen u deze risico’s te identificeren, ze tot een minimum te herleiden en de noodzakelijke acties te ondernemen om ze optimaal te beheersen!

Meer info
IncentivesAndMotivationSolutions F06

Employee Benefits

Het succes van uw onderneming hangt voor een groot deel af van de kwaliteit en de motivatie van uw medewerkers. Een efficiënt verloningsbeleid is essentieel. Belfius Employee Benefits combineert ‘one stop shopping’ met optimale fiscale en financiële oplossingen op maat.

Meer info
CFS_180

Structuring & Advisory

Of u nu op zoek bent naar durfkapitaal, naar een gespecialiseerde financiering op maat van uw projecten (hernieuwbare energie, publiek-private samenwerkingen, haveninfrastructuur…) of naar een oplossing om kapitaal aan te trekken en te mobiliseren: we zijn er om u te helpen en te adviseren bij een strategische overname of een verandering in de aandeelhoudersstructuur.

Meer info
Performance Bonds F06

Real Estate

Bent u projectontwikkelaar, ondernemer, investeerder, partner in een PPS-project of een andere speler op de vastgoedmarkt? Wilt u een kantoor- of winkelruimte, een opslagplaats of parking bouwen of renoveren? Wilt u investeren in handelspanden? Dan stelt Belfius Real Estate Banking u al zijn expertise ter beschikking.

Meer info
Centralisation

Diensten van een centrale bewaarnemer

Belfius Bank is een centrale bewaarnemer van heel wat professionele cliënten en stelt haar expertise te uwer beschikking via een ruim gamma aan specifieke diensten gelinkt aan het bewaren van uw effecten en het verwerken van uw orders.

Ontdek Custody
bizzmatcher

Bizz Matcher

Verhoog uw slaagkansen op een succesvolle verkoop van uw (familie)bedrijf of ontdek als investeerder snel welke ondernemingen interessant voor u zijn. Bizz Matcher neemt het graag van u over en gaat voor u op zoek naar de geknipte overnemer of overlater. Uit een vijver vol potentiële kandidaat-kopers en -verkopers stelt een slim algoritme de ‘perfect match’ voor.

Meer info

Aanvraag documenten

Wil u een extra product of dienst aanvragen? Dan maken we het voor u hier makkelijk met een overzicht van de administratieve aanvragen en de manieren waarop u die kan doen. Aarzel niet om te kiezen voor een online procedure via BelfiusWeb of Smarty, indien mogelijk. Zo wordt u het snelst geholpen.

Meer info