Oplossingen op maat, zowel voor u als voor uw klant

Door de stijgende behoefte van uw klanten aan vermogensbeheer, de groeipijler in uw beroep, bent u genoodzaakt de functie van bedrijfsadviseur alsmaar meer op te nemen. Deze diversifiëring is essentieel voor een duurzame rentabiliteit van uw kantoor.

Wat doet Belfius?

Op elk sleutelmoment van uw carrière als boekhouder/accountant begeleiden we u met specifieke oplossingen. Er gaat immers niets boven een financiële partner waarmee u een vertrouwensrelatie opbouwt om van uw activiteit een succes te maken!

Als geprivilegieerde partner van ondernemers bent u bovendien goed geplaatst om uw klanten te adviseren over het optimaal beheer van hun vermogen. Uw kennis van hun onderneming en hun privésituatie verleent u een grote legitimiteit om, samen met onze beleggingsspecialisten, tussen te komen op het vlak van vermogensbeheer.

We bieden u ook een nieuwsbrief aan, vol relevante info voor uw klanten, die u gratis kunt downloaden, personaliseren en naar uw klanten kunt opsturen.

Oplossingen voor u en uw klanten

 • Welke oplossingen voor u?

  a) Efficiënte betaaloplossingen tegen een scherpe prijs!

  • Een interessant gamma professionele betaalrekeningen
  • Een makkelijker en sneller dagelijks beheer dankzij ons gratis aanbod van online oplossingen:
 • Welke oplossingen voor uw klanten?

  De expertise en de adviezen van de Business Banking-specialist en de beleggingsspecialist van het Belfius-kantoor waarmee u samenwerkt, helpen u een bevoorrecht bedrijfsadviseur te zijn. Mede hierdoor kunt u uw klantenportefeuille vergroten.

  Onze troeven?

  • Een efficiënt beheer van het kredietdossier van uw klant, dankzij:
  • Een jaarlijkse check-up, die bestaat uit persoonlijke begeleiding om de bedrijfswinst van het werkjaar van uw klanten optimaal om te zetten in privévermogen. Lees meer over vermogensbeheer voor uw klanten.