Oplossingen op maat, zowel voor u als voor uw klant

Wat doet Belfius?

Op elk sleutelmoment van uw carrière als boekhouder/accountant begeleiden we u met specifieke oplossingen. Er gaat immers niets boven een financiële partner waarmee u een vertrouwensrelatie opbouwt om van uw activiteit een succes te maken!

Als geprivilegieerde partner van ondernemers bent u bovendien goed geplaatst om uw klanten te adviseren over het optimaal beheer van hun vermogen. Uw kennis van hun onderneming en hun privésituatie verleent u een grote legitimiteit om, samen met onze beleggingsspecialisten, tussen te komen op het vlak van vermogensbeheer.

We bieden u ook een nieuwsbrief aan, vol relevante info voor uw klanten, die u gratis kunt downloaden, personaliseren en naar uw klanten kunt opsturen.

Oplossingen voor u en uw klanten

 • Welke oplossingen voor u?

  a) Efficiënte betaaloplossingen tegen een scherpe prijs!

  • Een interessant gamma professionele betaalrekeningen
  • Een makkelijker en sneller dagelijks beheer dankzij ons gratis aanbod van online oplossingen:
 • Welke oplossingen voor uw klanten?

  De expertise en de adviezen van de Business Banking-specialist en de beleggingsspecialist van het Belfius-kantoor waarmee u samenwerkt, helpen u een bevoorrecht bedrijfsadviseur te zijn. Mede hierdoor kunt u uw klantenportefeuille vergroten.

  Onze troeven?

  • Een efficiënt beheer van het kredietdossier van uw klant, dankzij:
  • Een jaarlijkse check-up, die bestaat uit persoonlijke begeleiding om de bedrijfswinst van het werkjaar van uw klanten optimaal om te zetten in privévermogen. Lees meer over vermogensbeheer voor uw klanten.