1. Home
  2. Begeleiding
  3. Overnemen - Overlaten

Overnemen/overlaten

U gaat een bedrijf overnemen of overlaten

Bent u van plan een bedrijf over te laten of over te nemen? Het is een beslissing waar heel wat komt bij kijken, maar waardoor u zich niet moet laten afschrikken. Mits u zich laat bijstaan door deskundigen en u niets aan het toeval overlaat.

Om een zaak met succes over te nemen of over te laten, bent u niet alleen: wij begeleiden u stap voor stap. We wijzen u de weg die u moet volgen en geven u precieze antwoorden en oplossingen op maat van uw specifieke behoeften. En we helpen u de juiste beslissingen te nemen, rekening houdend met uw belangen en die van de onderneming die u overlaat of overneemt.

Leave F06

Een zaak overnemen

Zou u graag een zaak overnemen? Vindt u dat de tijd rijp is om het erop te wagen? Wij stippelen voor u het goede traject uit. Het zal u veel tijd besparen!

Neem een onderneming over
TakeOver F06

Een zaak overlaten

Hebt u besloten uw onderneming over te laten? Om alles optimaal te laten verlopen, doet u er goed aan enkele gulden regels in acht te nemen. Ze staan borg voor tevredenheid en sereniteit!

Laat uw onderneming over
Belfius F06

Wat doet Belfius voor u?

De overdracht van een onderneming vereist een gedetailleerd en doeltreffend actieplan, concrete financieringsformules en efficiënte beheerstools. Belfius Bank staat u met raad en daad bij.

Ontdek de diensten die Belfius aanbiedt

De meest gestelde vragen

Hoe de familiale overname aanpakken?

Ik vind geen bedrijf om over te nemen.

Ik heb financieringsproblemen.

De kandidaat-overnemer onderwaardeert mijn onderneming.