Vlot betalingen ontvangen en betalen? Uw thesaurie zonder zorgen beheren op basis van duidelijke en snelle rapporteringen? Uw succes is de graadmeter voor de service die we u bieden.


Transaction stories

Een team voor uw thesauriebeheer, bekroond met een award voor hun expertise 


Ontdek hoe het team thesauriebeheer organisaties helpt met hun uitdagingen op vlak van betalingen en cash management. "De noden van de ene organisatie zijn niet die van een andere. Wij zetten met ons team daarom bewust in op maatwerk en een hoog niveau van service. Technologie en onze expertise fungeren daarbij als rode draad." Die inzet werd bekroond door het vakblad Global finance, dat aan Belfius de award "Best Belgian Treasury & Cash Management Bank 2021" toekende.

Lees het hele verhaal hier

MMI Koklenberg
MMI Video PSB
Zorgeloos en efficiënt

Efficiënt betalingen ontvangen? Daar droomt elke ondernemer, onderneming of publieke instelling van. We helpen u graag de beste betaaloplossingen te combineren en te installeren. We vertrekken vanuit onze expertise én bouwen verder op tal van partnerships met innovatieve bedrijven (zoals Mollie en Twikey). Het resultaat? U maakt gebruik van de recentste technologieën, korte time-to-market en echt maatwerk!

MMI Video PSB
Het beste van twee werelden

Op elk moment een overzicht van uw cash positie? Steeds in staat zijn om in te grijpen? U bent in goede handen: als digitale leader bieden we met BelfiusWeb en de BelfiusWeb App efficiënte oplossingen voor uw in- en uitgaande betaalstromen, al dan niet naadloos geïntegreerd met uw boekhouding-, thesaurie- of forecastingtool en volgens (inter)nationale standaarden (zoals Isabel of Swift). Digitale voorsprong, gecombineerd met lokale, persoonlijke dienstverlening. Een garantie op een zorgeloze service!

MMI Video PSB
Zorgen voor financieel evenwicht

Voor een optimaal beheer van uw kasstromen, moet u dagelijks kunnen anticiperen om kasoverschotten te beleggen of financieringsoplossingen te vinden om debetsituaties op te vangen. We helpen u hierbij, zorgeloos en efficiënt, met aangepaste tools op maat van uw situatie.

U kan op ons rekenen


Een solide, (inter)nationale partner voor al uw noden rond thesauriebeheer?
Contacteer ons.

MMI contact

Uw Corporate Banker bij Belfius brengt u graag in contact met het Transaction Banking-team.

Nog geen Corporate Banker?

Mail ons      MMI Icon phone02 222 88 33
Terug naar boven