Partners om u te helpen

 

Belfius heeft diverse partnerships met toonaangevende spelers op het vlak van duurzaamheid. Door onze expertise te bundelen, maken we samen van uw activiteit een succesverhaal.

 

Verlaging van CO2-uitstoot, rapporteringsverplichtingen in het kader van de Europese taxonomie, het verkrijgen van overheidssteun… Het traject om uw duurzame ambities te realiseren is vaak complex en vereist de hulp van experts die vertrouwd zijn met de specifieke kenmerken van ondernemingen.

Dankzij onze samenwerking met Co2logic helpen we u bij het uitvoeren van een audit van uw CO2-uitstoot en bij het uitwerken van een individueel traject naar koolstofneutraliteit.

Via Greenomy helpen we u op een gedigitaliseerde, gestandaardiseerde en gecertificeerde manier te voldoen aan de Europese rapporteringsverplichtingen .

Onze partner Deloitte helpt u bij het identificeren en bekomen van de gepaste overheidssteun om ESG-projecten te realiseren.

Uw Corporate Banker zal u helpen bij het bedenken van een duidelijke en effectieve duurzaamheidsstrategie. Met ons Corporate ESG Ambition-platform bepaalt u samen uw doelstellingen en neemt u de beslissingen die nodig zijn om er een succesverhaal van te maken. Aarzel niet om uw banker te contacteren!

Nog geen klant en interesse voor onze oplossingen?

Gelieve dan dit formulier in te vullen en een Corporate Banker zal u contacteren.

Contacteer ons