Van betaaloplossingen over cash management, hedging, trade finance, tot bankwaarborgen en oplossingen voor uw werkkapitaal: ons Belgisch team van experten staat voor u klaar.


Uw dagelijkse bankoperaties: zorgeloos, lokaal en kwaliteitsvol!

mmi team

Eén multidisciplinair team

MMI digiknow

Lokaal verankerd, ook voor uw internationale activiteiten

MMI belg picto

Sneller dankzij ons Belgisch beslissingscentrum

MMI digimens

Menselijk contact en digitale tools gaan hand in hand

Ontdek onze troeven  


Opnieuw nummer 1, dankzij uw vertrouwen

Voor het 3e jaar op rij heeft het internationale magazine Global Finance Belfius uitgeroepen tot Best Treasury & Cash Management Bank 2023 en Best Trade Finance Provider 2023. Deze dubbele erkenning bevestigt nogmaals de expertise van Belfius en zijn reële meerwaarde voor ondernemers en bedrijven in ons land: zowel voor het dagelijkse beheer van hun cashflow als voor de verwerking van hun internationale handelstransacties en de ontwikkeling van hun activiteiten, in België en in het buitenland.

"2022 was alweer een jaar vol grote uitdagingen zoals de oorlog in Oekraïne, de energiecrisis en de hoge inflatie. Ondanks al deze onverwachte gebeurtenissen, ondersteunden onze collega's van Transaction Banking, met veel Love, onze zakelijke en publieke klanten bij hun treasury management- en handelsfinancieringsbehoeften. Ik ben dan ook erg dankbaar en trots dat onze uitstekende lokale dienstverlening en expertise opnieuw in de prijzen vallen. Dit is een grote erkenning voor Belfius, in het bijzonder voor de collega's van Transaction Banking", aldus een bijzonder fiere Koen Vierendeels, Head of Transaction Banking bij Belfius Bank.


Meer info


Hoe kunnen we u bijstaan?

Elke dag uw verwachtingen overtreffen is de ambitie van ons team van 200 experts. Hoe? Door transaction banking zorgeloos, lokaal en kwaliteitsvol te maken en zo ‘meaningful’ & ‘inspiring’ te zijn voor ondernemers, ondernemingen en organisaties uit de publieke sector. Enkele voorbeelden van hoe ons team u concreet kan bijstaan.

MMI Video PSB


Vertel me meer over thesauriebeheer
MMI Video PSB


Veilig en vlot internationaal zaken doen
MMI Video PSB


Aan de slag met uw werkkapitaal

Contact

MMI contact

Uw Corporate Banker bij Belfius brengt u graag in contact met het Transaction Banking-team.

Nog geen Corporate Banker?

Mail ons       MMI Icon phone02 222 88 33
Terug naar boven