Uw uitdagingen

Working Capital F05

Belfius Energy Efficiency Package (BEEP)

Als enige bank in België beschikt Belfius over een exclusieve samenwerking met de Europese Investeringsbank (EIB). Samen werkten we een uniek pakket uit voor ondernemingen en voor ESCO's die bereid zijn te investeren in energie-efficiëntie.

Meer info
PING F05

Overdracht van ondernemingen

U leidt al jaren het familiebedrijf, maar waar ziet u zichzelf over pakweg vijf jaar? Blijft u zelf het roer vasthouden, of denkt u eraan het bedrijf de volgende generatie in te loodsen?

Meer info
B2Gov F05

B2G

De overheidssector kan een belangrijke groeihefboom voor uw bedrijf betekenen. Misschien bent u er al leverancier en hebt u er al een concurrentievoorsprong genomen? Of is de publieke sector nog onontgonnen gebied voor u, maar denkt u er sterk aan erin te stappen, om uw omzet te vergroten?

Meer info
B2Gov F05

Internationale handel

Internationale handel is complex en niet zonder risico’s. Een degelijke voorbereiding en vakkundige begeleiding zijn dan ook onontbeerlijk. Als financiële partner biedt Belfius u expertise én betrouwbaarheid. Met ons breed palet aan financiële instrumenten helpen wij u uw internationale transacties succesvol af te handelen.

Meer info
Working Capital F05

Working Capital

Beheer van leveranciersbetalingen… Optimalisatie van het klantenkrediet… Betere controle van uw aankopen en uw voorraden… Dit geheel van begrippen heeft één punt gemeenschappelijk: het verbeteren van uw behoefte aan werkkapitaal!

Meer info
Private Management F05

Uw privévermogen beheren

Als eigenaar van of als topmanager in een bedrijf bent u steeds op zoek naar vooruitgang, efficiëntie, winstmaximalisatie, …. Streeft u vergelijkbare doelen na voor uw privé-vermogen? Belfius Bank kan u daar zeker bij helpen

Meer info

Andere uitdagingen

Uw bedrijf komt nog voor tal van andere uitdagingen te staan. Duurzame ontwikkeling, MiFID, veiligheid bij online bankieren en dematerialisatie van effecten zijn punten die specifieke aandacht verdienen. Ook hiervoor biedt Belfius Bank u oplossingen op maat!

Meer info