Rust of ruzie?   Bedrijf in topvorm   Uw nieuw hoofdstuk  
U kan op ons rekenen om uw levenswerk succesvol over te dragen rue Familiale vrede rue Gelijkberechtiging van alle familieleden rue Uw bedrijf moet klaar zijn voor de overname rue Wie zal de overname betalen? En hoe? rue Bent u klaar voor een leven na uw bedrijf? rue Wacht niet te lang
Continuïteit en langetermijnvisie    Gelijke behandeling   Wie betaalt?   Begin op tijd!

Bent u klaar voor een leven na uw bedrijf?

"Een nieuwe hobby, een verre reis, andere ondernemers op weg helpen,… Wat zijn uw plannen voor het leven na uw bedrijf?"
Didier Debroux, Private Wealth Management

U komt in een nieuwe levensfase. U zal andere horizonten verkennen of interesses die u al zolang had, verder uitdiepen: vastgoed, oldtimers, filantropie, kunst, meer tijd aan kinderen en kleinkinderen besteden… Hoe zal u dit financieren? Met kapitaal uit uw familiebedrijf of niet? Wilt u een rol blijven spelen in het bedrijf dat u overlaat? Wij helpen u de correcte analyses te maken, zodat u een klare kijk hebt op alle mogelijkheden en kan inschatten wat er nodig is om uw huidige levensstandaard te behouden.

Begin tijdig aan de voorbereiding van de overdracht van uw familiebedrijf. En laat ons u helpen om ook van dit project een van uw succesverhalen te maken.