Een idee in onderzoek en ontwikkeling

Het idee van uw onderneming is haalbaar: tussen idee en lancering staat nu een fase van doorgedreven onderzoek en ontwikkeling. U weet als geen ander dat een innovatietraject lang kan duren, met onverwachte obstakels én een nog steeds onzekere uitkomst. U hebt één zekerheid: u zal tijd, energie en geld moeten investeren.

Maar ook hier staat u er niet alleen voor. Zo kan in Vlaanderen op heel wat steun van het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT) gerekend worden en moedigt de Europese Commissie projecten in een Europees samenwerkingsverband aan.

Wat doet MINT Europe voor u?

MINT Europe kan u tijdens deze fase precies uitleggen hoe u uw onderzoek en ontwikkeling optimaal organiseert om in aanmerking te komen voor subsidies en welke de meest interessante zijn. Dit laat toe om gericht en kostenefficiënt uw aanvragen in te dienen. Ook hier is MINT er voor u om uw dossier correct op te stellen en in te dienen. In de volgende stap kunt u dan overgaan tot de implementatie.

Contacteer ons

  • Contacteer uw Corporate Banker

Contacteer MINT Europe

Bent u op zoek naar een
no-nonsense adviseur die weet hoe optimaal subsidies te detecteren en te verwerven? Dan bent u bij MINT Europe aan het juiste adres!