Betaald worden: een waaier van mogelijkheden

EuropeseOverschrijvingen F05

Europese overschrijvingen

U verkiest om betaald te worden via een gebruiksvriendelijk betaalmiddel dat iedereen kent en aanvaardt. Met de Europese overschrijving of SEPA Credit Transfer garandeert Belfius Bank u een snelle verwerking van uw ontvangsten vanuit alle landen binnen de SEPA-zone.

Meer info
InternationaleOverschrijvingen F05

Internationale overschrijvingen

U vraagt zich af of u ook vanuit landen buiten de SEPA-zone snel betaald kunt worden via een overschrijving? Belfius Bank garandeert u gunstige voorwaarden bij de verwerking van die ontvangsten.

Meer info
EuropeesDomSysteem F05

Een Europees domiciliëringssysteem

SEPA Direct Debit laat toe om op een gestandaardiseerde wijze facturen te innen in de hele SEPA-zone. Een ideale oplossing als u zekerheid van betaling wenst.

Meer info
Scharnierrekening F05

Een scharnierrekening voor overzichtelijke ontvangsten

Wenst u het overzicht te bewaren op uw ontvangsten afkomstig van verschillende bronnen dan is de scharnierrekening u op het lijf geschreven.

Meer info
BetaalTerminal F05

Een betaalterminal voor ontvangsten zonder omwegen

U streeft naar minder cash in uw verkooppunt(en), om zo het risico op diefstal en inbraak te verkleinen. Een betaalterminal biedt uw business tal van voordelen.

Meer info
BelfiusPayButton F05

Een Pay Button voor online betalingen

U heeft een bedrijfswebsite waarop uw klanten de mogelijkheid krijgen om producten te kopen of te bestellen. Als u hun een gebruiksvriendelijke, online betaalwijze wilt bieden, dan is een Pay Button ideaal.

Meer info
Depostantenkaart F05

Een deposantenkaart voor flexibele cash deposits

U zoekt naar een flexibele oplossing voor uw ontvangsten in cash. Dan bieden we u een gratis deposantenkaart aan waarmee u, of een medewerker, het geld op een snelle en eenvoudige manier kunt deponeren aan onze Self-Service Banking-automaten.

Meer info
Cheque F05

Een cheque voor uitzonderlijke ontvangsten

Betaald worden met een cheque is in bepaalde gevallen aangewezen voor punctuele, uitzonderlijke ontvangsten vanuit binnen- of buitenland.

Meer info
Filtrage

Filtrage

Wilt u zo snel mogelijk over uw ontvangsten kunnen beschikken? Verkiest u een gecentraliseerd kasbeheer? Kies dan voor een gratis filtrage-overeenkomst, waarbij Belfius-overschrijvingen van uw klanten naar uw rekeningen bij een andere bank automatisch op uw Belfius-rekening terechtkomen!

Meer info