Een optimaal beheer van uw fondsen

Liquiditeitsbeheer F06

Vereenvoudig uw liquiditeitsbeheer

Fork Balancing is onze flexibele oplossing om de saldi van uw verschillende rekeningen te centraliseren op één hoofdrekening, wat een optimaal gebruik van de beschikbare liquiditeiten op groepsniveau mogelijk maakt.

Meer info
Interestoptimalisatie F06

Interestoptimalisatie zonder fysieke transfers

Als uw bedrijf meerdere incassorekeningen heeft, dan is onze dienst Notionele Pooling ideaal om al uw fondsen eenvoudig te beheren en tegelijk de interestopbrengsten te optimaliseren. Zonder centralisatie, en dus zonder fysieke transfer van fondsen.

Meer info
GlobaleKaspositie F06

Ken uw globale kaspositie

Als u met meerdere rekeningen werkt, is onze dienst Globale Staten ideaal om een online overzicht te krijgen - in realtime - van de globale kaspositie van uw bedrijf.

Meer info
UitvoeringBetaling F06

Een gegarandeerde uitvoering van uw betalingen

U wilt voorkomen dat een betaling niet kan worden uitgevoerd, omdat er onvoldoende fondsen beschikbaar zijn op een bepaalde rekening? Of u wilt vermijden dat u rente op debetsaldi moet betalen? Dan is onze dienst Dekking & Compensatie ideaal voor u.

Meer info
CMI F05

Uw internationaal Cash Management

Uw onderneming werkt in een aantal landen samen met lokale banken, maar u wilt zelf uw buitenlandse rekeningen beheren vanuit België? Dankzij onze dienst Cash Management International kan dat perfect.

Meer info
SaldiBuitRekening F05

Centraliseer de saldi van uw buitenlandse rekeningen

U wilt uw liquiditeitsbeheer bewaken en vereenvoudigen door de saldi van uw buitenlandse rekeningen te centraliseren op één hoofdrekening. Dan is onze dienst International Fork Balancing u op het lijf geschreven. En intussen optimaliseert u uw interestopbrengsten

Meer info
Deviezen F05

Verschillende deviezen, één rekening

De Multideviesrekening van Belfius Bank heeft verschillende actieve deviezencompartimenten en maakt het mogelijk om transacties in verschillende valuta's via één enkele rekening te laten verlopen. Ideaal als uw onderneming internationaal actief is.

Meer info