Transactietools

IT Line is veel meer dan een eenvoudige e-bankingtoepassing. Om u efficiënter te laten werken, zijn onze oplossingen rijkelijk voorzien van functies. Zo zijn er niet alleen de traditionele transactietools, maar ook tools die u moeten helpen om de juiste beslissingen te nemen. Relevante informatie is in een oogwenk beschikbaar, zodat u niet alleen de juiste keuzes kunt maken, maar dat ook nog veel sneller kunt doen.

MyPortalBelfiusWeb F06

BelfiusWeb Gamma

Met BelfiusWeb beheert u 24/24 veilig en efficiënt uw financiële stromen en middelen, waar u ook bent.

Ontdek BelfiusWeb
BelfiusSecureEDI F06

Belfius Secure EDI

U wisselt omvangrijke bestanden uit met Belfius (betalingen, domiciliëringen, CODA- en PaPyRuS-reporting)? U wilt het proces optimaliseren om de kosten voor de verwerking van financiële informatie te drukken en om het vertrouwelijk karakter en integriteit van uw gegevens te waarborgen? Kies dan voor Belfius Secure EDI.

Maak kennis met Belfius Secure EDI
Isabel F06

Isabel

U wilt het beheer van uw financiële stromen optimaliseren door al uw transacties bij verschillende Belgische banken via één enkele e-bankingtoepassing te beheren? U wilt gebruik kunnen maken van de elektronische loketten van verschillende administraties? met Isabel beschikt u over de ideale oplossing.

Maak kennis met Isabel
CMI F06

Cash Management International

U werkt met bankrekeningen in verschillende landen? Onze elektronische oplossingen inzake Cash Management International, via My Portal|BelfiusWeb, Isabel of SWIFT, geven u een algemeen overzicht. Ze zorgen er ook voor dat u uw thesaurieverrichtingen voor al uw entiteiten in de wereld kunt optimaliseren, en dat u al uw betalings- en invorderingsstromen vanaf één enkel punt in België kunt aansturen.

Maak kennis met Cash Management International
BelfiusViaSwift F06

Belfius via SWIFT

U maakt gebruik van het SWIFT-netwerk om te communiceren met al uw banken over de hele wereld, en u wilt langs deze weg ook met Belfius Bank communiceren? Belfius via SWIFT is de oplossing die u zoekt! met deze dienst beschikt u over een volledige service voor uw betalingen en over een thesauriebeheer bij Belfius Bank op maat van uw internationale activiteiten.

Maak kennis met Belfius via SWIFT
PaPyRuS F06

PaPyRus

U wilt de bancaire reporting op papier op een goedkope en wettelijke manier vervangen door een elektronisch alternatief, zodat u rapporten gemakkelijk kunt downloaden, raadplegen en archiveren? U wenst een elektronische oplossing voor uw dagafschriften en voor al uw reporting (debetlijsten, aflossingstabellen…)? Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en doeltreffend? De PAPyRuS-interface voldoet perfect aan uw eisen.

Maak kennis met PaPyRuS
Coda F06

CODA

U wenst dagelijks een elektronisch bestand te ontvangen waarin alle bewegingen die zich in de loop van de dag op uw rekeningen hebben voorgedaan, gecodeerd worden weergegeven? Belfius werkt met verscheidene types van CODA-bestanden, afhankelijk van uw behoeften en uw thesaurietoepassingen, en stelt die ter beschikking via verschillende oplossingen zoals My Portal|BelfiusWeb, Belfius Secure EDI, Isabel...

Maak kennis met nos solutions de CODA