Duurzame Oplossingen

Hebt u belangstelling voor duurzame investeringen in de energievoorziening van uw bedrijf? Dankzij Belfius Lease en Belfius Auto Lease vindt u verschillende oplossingen op maat van uw projecten.

  • Investeren in hernieuwbare energie levert u een dubbel voordeel op: u produceert op duurzame wijze energie die u direct kunt gebruiken en u doet een investering die zichzelf volledig terugbetaalt. Daarenboven versterken uw engagement en uw investeringen in hernieuwbare energie uw imago in de ogen van het publiek.
  • Naast uw investeringen in hernieuwbare energie kunt u met onze hulp de energie-efficiĆ«ntie van uw bedrijf verhogen. Met de juiste tools en een aangepaste aanpak is dat niet alleen ecologisch, maar ook rendabel.
Zonnepanelen F03

Zonnepanelen

De leasing van zonnepanelen is ideaal voor u als u op een stabiele en voorspelbare manier energie wenst te produceren, zodat u bovendien beschermd bent tegen eventuele stijgingen van de elektriciteitsprijs.

Meer info
Warmtekrachtkoppeling F03

Warmtekrachtkoppeling

Dankzij cogeneratie kunnen de CO2-uitstoot met 20% verminderd worden, voor projecten met een terugverdientijd tussen twee en vijf jaar.

Meer info