Duurzame Oplossingen

Hebt u belangstelling voor duurzame investeringen in de energievoorziening van uw bedrijf? Dankzij Belfius Lease en Belfius Auto Lease vindt u verschillende oplossingen op maat van uw projecten.

  • Investeren in hernieuwbare energie levert u een dubbel voordeel op: u produceert op duurzame wijze energie die u direct kunt gebruiken en u doet een investering die zichzelf volledig terugbetaalt. Daarenboven versterken uw engagement en uw investeringen in hernieuwbare energie uw imago in de ogen van het publiek.
  • Naast uw investeringen in hernieuwbare energie kunt u met onze hulp de energie-efficiĆ«ntie van uw bedrijf verhogen. Met de juiste tools en een aangepaste aanpak is dat niet alleen ecologisch, maar ook rendabel.
Green Fleet F05

Green Fleet

Wenst u uw wagenpark niet alleen optimaal, maar ook ecologisch verantwoord te beheren? Belfius Bank en Belfius Auto Lease hebben daarvoor de ideale oplossing: Green Fleet.

Meer info
E-Fleet F05

E-Fleet

U kunt nu kiezen voor een elektrische leaseauto met een kleine meerkost!

Meer info
Railease F05

Railease & Bike Lease

Behalve de leasing van auto's biedt Belfius andere flexibele en kostenefficiƫnte oplossingen aan: Railease en Bike Lease.

Ontdek Railease & Bike Lease
Zonnepanelen F03

Zonnepanelen

De leasing van zonnepanelen is ideaal voor u als u op een stabiele en voorspelbare manier energie wenst te produceren, zodat u bovendien beschermd bent tegen eventuele stijgingen van de elektriciteitsprijs.

Meer info
Warmtekrachtkoppeling F03

Warmtekrachtkoppeling

Dankzij cogeneratie kunnen de CO2-uitstoot met 20% verminderd worden, voor projecten met een terugverdientijd tussen twee en vijf jaar.

Meer info