Green Fleet

Wenst u uw wagenpark niet alleen optimaal, maar ook ecologisch verantwoord te beheren? Belfius Bank en Belfius Auto Lease hebben daarvoor de ideale oplossing: Green Fleet. Meestal gaat het om een operationele leasing, volgens het principe van verhuring met bijkomende diensten. Andere leasingformules zijn uiteraard ook mogelijk. Die zijn toegespitst op een duurzaam management van uw wagenpark.

Green Fleet is ideaal voor u als

  • u kiest voor een milieubewust beheer van uw wagenpark
  • u een eenvoudige leasingformule wenst
  • u kosten wilt besparen
  • u streeft naar minder CO2 -uitstoot en een optimaal gebruik van uw wagenpark

Goed om te weten

Dankzij Green Fleet kunt u opteren voor Green Fleet management, voor ecocursussen op maat van uw medewerkers, en voor een vrijblijvende CO2 -compensatie – ongeacht de leasingformule die u voor uw wagenpark kiest.

Green Fleet management

uw wagenpark wordt gevolgd van a tot z. Green Fleet biedt u de mogelijkheid de CO2 -uitstoot van uw auto's te evalueren en te verminderen. We geven u tips over de optimale motorisering volgens uw specifieke behoeften, werken samen met u een plan uit om de vervuiling terug te dringen en stellen een periodieke rapportering voor over de staat van uw wagenpark.

Een cursus milieubewust rijden

Belfius Auto Lease helpt u om uw medewerkers attent te maken op de ecologische impact van hun rijgedrag. Iedereen bespaart brandstof en wint tijd door zijn rijstijl aan te passen, geregeld de staat van de banden na te kijken, de airco oordeelkundig te gebruiken en niet met open ramen te rijden.

CO2 -compensatie

u wilt het CO2-volume dat uw wagenpark uitstoot, compenseren door de aankoop van CO2 -certificaten voor een evenredig bedrag? Die certificaten kunt u verkrijgen via gespecialiseerde bedrijven. Green Fleet werkt samen met CO2Logic voor deze CO2 -compensatie. Met de opbrengst die de verkoop van de certificaten oplevert, worden milieuvriendelijke projecten elders ter wereld gesteund. Zo draagt u onrechtstreeks bij tot een verlaging van de globale CO2 -uitstoot en maakt u uw wagenpark CO2 -neutraal.

Green Fleet Productpage

Wist u dat...

  • ... de fiscale aftrekbaarheid van bedrijfsvoertuigen voordeliger wordt als de wagens in kwestie een lagere CO2 -uitstoot hebben?
  • ... auto's die regelmatig een onderhoud en een technisch nazicht krijgen, beter presteren?

Alternatieven

E-Fleet

U kunt nu kiezen voor een elektrische leaseauto met een kleine meerkost !

Meer info