Leasing

Zoekt u een flexibele manier om uw bedrijfsmateriaal te financieren? Belfius Lease biedt meerdere leasingformules aan. Deze formules hebben verschillende kenmerken en voordelen, in functie van uw voorkeur en behoeften.

FinanciëleLeasing F05

(Roerende) Financiële leasing

Een roerende financiële leasing is ideaal als u wilt investeren in bedrijfsmateriaal, en als u een interessant alternatief zoekt voor de klassieke kredietformules op lange of op middellange termijn.

Meer info
OperationeleLeasing F05

Operationele leasing

Als u wilt investeren in bedrijfswagens en daarvoor een flexibele financieringsformule zoekt, biedt Belfius Auto Lease u de operationele leasing aan: een huurovereenkomst met aanvullend dienstenpakket.

Meer info
OnroerendeLeasing F05

Onroerende leasing

Onroerende leasing is een financieringsformule die bestemd is voor de aankoop of de bouw van een onroerend goed. Het is Belfius Lease die uw project financiert, op basis van uw instructies en vereisten.

Meer info

Leasing in een notendop

  • Leasing is een overeenkomst voor de huur van een goed of materiaal in het kader van een professionele activiteit. Die overeenkomst kan inhouden dat u op het einde ervan een aankoopoptie kunt lichten, zodat u eigenaar wordt van het goed of het materiaal.
  • Leasing is een interessant alternatief voor de klassieke financieringsformules.
  • Een leasingovereenkomst bestrijkt een welbepaalde periode. Het betreft het gebruiksrecht van een goed of materiaal dat u vrij hebt gekozen, inclusief de door u gewenste opties en specifieke kenmerken, bij een leverancier van uw keuze.
  • Leasing laat u toe uw kosten perfect te beheersen: u weet op voorhand precies welk periodiek bedrag u betaalt.

Belfius Lease

Vendor leasing

Is uw bedrijf gespecialiseerd in hernieuwbare energieprojecten en overweegt u om uw klanten financieringsformules aan te bieden op basis van leasing?

Meer info