1. Home
  2. Producten en diensten
  3. IT Line
  4. Reporting en informatie op maat

Andere reporting en informatie op maat

De elektronische reporting oplossingen, de informatie op maat en het beveiligde informatiekanaal zorgen ervoor dat u de financiële informatie binnen uw organisatie optimaal kunt organiseren, dat u ze in uw thesaurietoepassingen kunt integreren en ze uiteindelijk ook kunt archiveren en bewaren. U spaart er niet alleen tijd en geld mee uit, het is tegelijk een groots gebaar voor het milieu!

PaPyRuS F05

PaPyRuS

U wilt de bancaire reporting op papier op een goedkope en wettelijke manier vervangen door een elektronisch alternatief, zodat u rapporten gemakkelijk kunt downloaden, raadplegen en archiveren? U wenst een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en doeltreffende elektronische oplossing voor uw dagafschriften en voor al uw reporting (debetlijsten, aflossingstabellen …)? De PaPyRuS-interface voldoet perfect aan uw eisen.

Maak kennis met PaPyRuS
Coda F05

Gecodeerde dagafschriften (CODA-, XML- en SWIFT-reporting)

U wenst een elektronische rapportering van uw betalingen en ontvangsten die u kunt integreren in uw boekhoudpakket of ERP-software om zo een automatische reconciliatie van uw financiële bewegingen te kunnen doen? Belfius stelt u verschillende types gecodeerde dagafschriften ter beschikking: CODA-, XML- of SWIFT-rapportering. U kunt ze bovendien in verschillende vormen ontvangen zodat ze perfect aansluiten bij uw boekhoudkundige verwerking, en via verschillende elektronische kanalen.

Lees meer over gecodeerde dagafschriften
MyPortalBelfiusWeb F05

Informatie op maat

U wilt informatie op maat van Belfius ontvangen? Raadplegen, opzoekingen doen, de historiek van een rekening of de reporting van uw beleggingen exporteren, een officieel attest downloaden voor een betaling? En u wilt er zeker van zijn dat u een beveiligd communicatiekanaal gebruikt voor de uitwisseling van documenten en e-mails met uw contactpersonen?

Maak kennis met My Portal|BelfiusWeb