Andere reporting en informatie op maat

De elektronische reporting oplossingen, de informatie op maat en het beveiligde informatiekanaal zorgen ervoor dat u de financiële informatie binnen uw organisatie optimaal kunt organiseren, dat u ze in uw thesaurietoepassingen kunt integreren en ze uiteindelijk ook kunt archiveren en bewaren. U spaart er niet alleen tijd en geld mee uit, het is tegelijk een groots gebaar voor het milieu!

PaPyRuS F03

PaPyRuS

U wilt de bancaire reporting op papier op een goedkope en wettelijke manier vervangen door een elektronisch alternatief, zodat u rapporten gemakkelijk kunt downloaden, raadplegen en archiveren? U wenst een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en doeltreffende elektronische oplossing voor uw dagafschriften en voor al uw reporting (debetlijsten, aflossingstabellen …)? De PaPyRuS-interface voldoet perfect aan uw eisen.

Maak kennis met PaPyRuS
Coda F03

Gecodeerde dagafschriften (CODA-, XML- en SWIFT-reporting)

U wenst een elektronische rapportering van uw betalingen en ontvangsten die u kunt integreren in uw boekhoudpakket of ERP-software om zo een automatische reconciliatie van uw financiële bewegingen te kunnen doen? Belfius stelt u verschillende types gecodeerde dagafschriften ter beschikking: CODA-, XML- of SWIFT-rapportering. U kunt ze bovendien in verschillende vormen ontvangen zodat ze perfect aansluiten bij uw boekhoudkundige verwerking, en via verschillende elektronische kanalen.

Lees meer over gecodeerde dagafschriften