Mobility oplossingen

Wilt u uw wagenpark niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk beheren? Kies dan voor E-Fleet, onze all-inoplossing voor elektrische voertuigen. Geeft u liever uw klanten de gelegenheid om een bedrijfswagen te combineren met het gebruik van de trein of de fiets? Railease en Bike Lease zijn flexibele oplossingen met grote financiële en ecologische voordelen.

Mobility Solutions biedt voordelige oplossingen als u …

  • een bedrijfswagen aan uw medewerkers wilt geven, zodat deze zich niet langer over verzekeringspremies, onderhoudskosten en brandstof hoeven te bekommeren 
  • de leasekosten van uw wagenpark fiscaal wilt aftrekken
  • uw medewerkers milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen wilt bieden 
  • een groen en sociaal verantwoordelijk imago wilt uitstralen 
  • de ecologische voetafdruk van uw onderneming wilt verkleinen

Voordelen voor u en uw medewerkers

Bedrijfswagen

Een bedrijfswagen is een sleutelelement binnen een performant en motiverend loonbeleid. Onze leasingoplossingen houden talrijke voordelen voor uw medewerkers en uw onderneming in. 

Meer weten

Green Fleet

Door uw wagenpark te optimaliseren en het op een ecologische manier te beheren dankzij bedachtzame keuze van uw voertuigen, aangepast rijgedrag en controle van de uitrustingen (banden, airconditioning en regelmatig onderhoud), kunt u de CO2-uitstoot van uw voertuigen drastisch verminderen en bovendien veel besparen.

Meer weten

E-Fleet

E-Fleet is een all-in-one leasingaanbod voor elektrische voertuigen. Als volledige en flexibele oplossing voor de gebruikers past E-Fleet perfect in de duurzame ontwikkelingsstrategie van uw onderneming. Samen met een groot aantal diensten biedt ze daarbovenop fiscale voordelen.

Meer weten

Railease & Bike Lease

Railease & Bike Lease zijn de oplossingen bij uitstek voor het woon-werkverkeer van uw medewerkers. Hiermee kan de vrijheid van een bedrijfswagen met de voordelen van een abonnement op het openbaar vervoer en / of de leasing van een fiets worden gecombineerd.

Meer weten

Een ecologisch wagenpark dankzij Green Fleet

Alternatieven

Bent u geïnteresseerd in een groepsverzekering, of een pensioenfonds, voor uw werknemers?
Meer info

Wilt u uw werknemers indekken tegen ernstige tegenslagen, zoals een overlijden of invaliditeit?
Meer info

Wilt u uw meest waardevolle medewerkers extra belonen?
Meer info