Insurance Solutions

Het gamma Insurance Solutions van Belfius Employee Benefits vormt een belangrijk voordeel voor uw medewerkers – en hun familie, in het geval van ernstige tegenslagen: een overlijden, invaliditeit, hospitalisatie ... Belfius Bank & Verzekeringen luistert naar uw behoeften en zorgt vervolgens voor een vlekkeloze implementatie en dito beheer.

Insurance solutions zijn ideaal voor u als

  • u uw medewerkers en hun familie een comfortabele levensstandaard wilt blijven bieden in het geval van ernstige tegenslagen

De voordelen voor u en uw medewerkers

Bij een aanvullende overlijdensdekking en premievrijstelling

Bij Belfius Bank & Verzekeringen kunt u groepsverzekeringen en individuele pensioentoezeggingen gemakkelijk uitbreiden met aanvullende waarborgen. Zo ontstaat een pakket dat volledig op maat van uw onderneming is. Met een aanvullende overlijdensdekking kunt u de gezinsleden van uw werknemers extra beschermen als die laatste zouden overlijden. De aanvullende waarborg premievrijstelling houdt in dat bij arbeidsongeschiktheid de opbouw van het pensioen- en eventuele overlijdenskapitaal toch wordt voortgezet.

Bij een gewaarborgd inkomen

De bescherming van het gezinsinkomen in geval van arbeidsongeschiktheid is een miskende behoefte. De sociale zekerheid komt immers meestal slechts voor een beperkt bedrag tussen. Voor zelfstandigen is die tussenkomst zelfs nog beduidend lager. Uw onderneming kan onfortuinlijke werknemers die minstens 25 % arbeidsongeschikt zijn, als gevolg van een ongeval of ziekte, beter beschermen via een collectieve verzekering gewaarborgd inkomen.

Bij een hospitalisatieverzekering

Zelfs na de tussenkomst van het ziekenfonds blijven de kosten voor gezondheidszorg voor een gemiddeld gezin behoorlijk zwaar. Met een hospitalisatieverzekering bezorgt uw onderneming haar werknemers een voordeel dat direct voelbaar is en erg op prijs gesteld zal worden.

Insurance Solutions Video

Contacteer ons

  • Contacteer uw Corporate Banker

Wist u dat?

Ook voor de zelfstandige bedrijfsleider kan uw onderneming een verzekering gezondheidszorg financieren.

Alternatieven

Pension Solutions

Bent u geïnteresseerd in een groepsverzekering, of een pensioenfonds, voor uw werknemers?

Meer info

Incentives & Motivation Solutions

Wilt u uw meest waardevolle medewerkers extra belonen?

Meer info

Mobility Solutions

Denkt u erover om uw werknemers een bedrijfswagen aan te bieden?

Meer info