Buitenlandse betalingen

Hoewel de overschrijving de meest courante betalingsvorm blijft, zijn er ook andere mogelijkheden die voor u een interessant alternatief kunnen vormen om uw buitenlandse toeleveranciers te betalen. Hetzelfde geldt voor het geld dat uw onderneming ontvangt van haar klanten wereldwijd.

EuropeseOverschrijvingen F06

Betalen binnen Europa

U verkiest een gebruiksvriendelijk betaalmiddel dat iedereen kent en aanvaardt. Dan is de Europese overschrijving of SEPA Credit Transfer u op het lijf geschreven voor al uw betalingen naar landen binnen de SEPA-zone.

Europese overschrijvingen
EuropeseOntvangsten F06

Geld ontvangen via Europese klanten

U verkiest om betaald te worden via een gebruiksvriendelijk betaalmiddel dat iedereen kent en aanvaardt. Met de Europese overschrijving of SEPA Credit Transfer garandeert Belfius Bank u een snelle verwerking van uw ontvangsten vanuit alle landen binnen de SEPA-zone.

Europese ontvangsten
InternationaleOverschrijvingen F06

Wereldwijd leveranciers betalen

Wenst u een overschrijving te doen naar landen buiten de SEPA-zone? Belfius Bank garandeert u een snelle afhandeling en gunstige voorwaarden, ook als het om verrichtingen in vreemde valuta's gaat.

Internationale overschrijvingen
InternationaleOntvangsten F06

Geld ontvangen van klanten wereldwijd

U vraagt zich af of u ook vanuit landen buiten de SEPA-zone snel betaald kunt worden via een overschrijving? Belfius Bank garandeert u gunstige voorwaarden bij de verwerking van die ontvangsten.

Internationale ontvangsten
SEPADirectDebit F03

Een Europees domiciliëringssysteem

SEPA Direct Debit laat toe om op een gestandaardiseerde wijze facturen te innen in de hele SEPA-zone. Een ideale oplossing als u zekerheid van betaling wenst.

SEPA Direct Debit
CMI F03

Beheer zelf uw buitenlandse rekeningen

Uw onderneming werkt in een aantal landen samen met lokale banken, maar u wilt zelf uw buitenlandse rekeningen beheren vanuit België? Dankzij onze dienst Cash Management International kan dat perfect.

Cash Management International