Belfius Real Estate Banking

Bent u projectontwikkelaar, aannemer, investeerder, partner in een project voor publiek-private samenwerking, of een andere speler op de vastgoedmarkt? Wilt u een kantoor- of winkelruimte, een opslagplaats of parking bouwen of renoveren? Wilt u investeren in handelspanden? Wat ook uw project is, Belfius Real Estate Banking stelt u al zijn expertise in de vastgoedsector ter beschikking.

Solutions For Developers F05

Projectontwikkelaars

Verkoopt u nieuw of gerenoveerd vastgoed op plan, in toekomstige staat van afwerking of volledig woonklaar? Bent u op zoek naar een financiering of waarborg? Wenst u een partner die bereid is u te begeleiden bij een DBFM-opdracht of samen met u wil investeren in een project voor vastgoedontwikkeling?

Ontdek onze oplossingen
Solutions For Investors F05

Vastgoedinvesteerders

Investeert u in handelspanden? Bent u op zoek naar een financiering om uw project tot een goed einde te brengen, of wilt u een herfinanciering van uw huidige krediet of bestaande schuldenlast op een onroerend goed dat u verhuurt aan een eersterangshuurder (bij voorkeur uit de publieke of een daarmee gelijkgestelde sector)?

Ontdek onze oplossingen
Public Sector Solutions F05

Publiek-private samenwerking

Werkt u samen met de publieke sector? Hebt u hulp nodig bij de structurering en uitwerking van de financieringspackage die het best aan uw PPS-project is aangepast? Of kunt u advies gebruiken bij de inschrijving op een offerteaanvraag van het type DBFM (Design – Build – Finance – Maintain)?

Ontdek onze oplossingen
Structuring Advisory F03

Structuring & Advisory

Wilt u advies of begeleiding krijgen voor uw beslissingen of strategie op het gebied van vastgoedinvesteringen? Ondervindt u financiële, technische, structurele of specifieke moeilijkheden bij uw transactie? Onze deskundigen stellen u hun vakbekwaamheid ter beschikking.

Ontdek onze oplossingen
Belfius Immo F03

Belfius Immo

Werkt u aan een groot vastgoedproject? Wilt u een kantoorgebouw, een winkelgalerij of woningen laten bouwen of renoveren? Bent u op zoek naar een partner die u bij elke fase van uw project terzijde staat of uw project kan leiden?

Ontdek onze oplossingen