Real Estate & Infrastructure Finance

Bent u projectontwikkelaar, aannemer, investeerder, partner in een project voor publiek-private samenwerking, of een andere speler op de vastgoedmarkt? Wilt u een kantoor- of winkelruimte, een opslagplaats of parking bouwen of renoveren? Wilt u investeren in onroerend goed? Wat ook uw project is, Belfius stelt u al zijn expertise in de vastgoedsector ter beschikking.

Solutions For Developers F05

Projectontwikkelaars

Verkoopt u nieuw of gerenoveerd vastgoed op plan, in toekomstige staat van afwerking of volledig woonklaar? Bent u op zoek naar een financiering of waarborg? Wenst u een partner die bereid is u te begeleiden bij een DBFM-opdracht of samen met u wil investeren in een project voor vastgoedontwikkeling?

Ontdek onze oplossingen
Solutions For Investors F05

Vastgoedinvesteerders

Investeert u in onroerend goed? Bent u op zoek naar een financiering om uw project tot een goed einde te brengen, of wilt u een herfinanciering van uw huidige krediet of bestaande schuldenlast op een onroerend goed dat u verhuurt?

Ontdek onze oplossingen
Public Sector Solutions F05

Publiek-private samenwerking

Werkt u samen met de publieke sector? Hebt u hulp nodig bij de financieringspackage die het best aan uw PPS-project is aangepast? 

Ontdek onze oplossingen