Oplossingen voor publiek-private samenwerking

Neemt u samen met een publieke speler (gemeente, provincie, gemeenschap, gewest ...) deel aan een PPS? Schrijft u zich in op een offerteaanvraag van het type DBFM? Bent u op zoek naar een financiƫle partner om u te helpen bij de verwezenlijking van uw project? Dankzij zijn jarenlange relatie met de overheidssector biedt Belfius Real Estate Banking u een bijzonder innoverend en uitgebreid producten- en dienstenaanbod op vastgoedgebied.

Financing F03

Financieringen

Bent u op zoek naar een financiering voor een vastgoedproject in het kader van een publiek-private samenwerking? Belfius Real Estate Banking verleent u advies en helpt u bij de structurering en uitwerking van de meest geschikte financieringspakket: bouwkrediet, afkoop van schuldvorderingen, vereiste rentedekkingen ...

Ontdek onze oplossingen
DBFM F03

DBFM-partnerships

Schrijft u zich in op een offerteaanvraag in het kader van een overheidsopdracht van het type DBFM of bent u op zoek naar een financiƫle partner die gespecialiseerd is in de vastgoedsector en een ruime ervaring heeft in de publieke en non-profitsector? Belfius Immo kan u helpen om uw offerte op te stellen en kan u bij elke fase van uw project begeleiden.

Ontdek onze oplossingen