Oplossingen voor projectontwikkelaars

Verkoopt u nieuw of gerenoveerd vastgoed op plan, in toekomstige staat van afwerking of volledig woonklaar? Bent u op zoek naar een financiering of financiële waarborg? Belfius Real Estate Banking biedt u een brede waaier aan oplossingen op maat: bouwkredieten, mezzaninekredieten, garantielijnen Breyne of waarborgen voor vastgoedhandelaars ... De bank kan ook optreden als medeprojectontwikkelaar en haar technische, juridische en financiële vakkennis tot uw beschikking stellen.

Credit Facilities F05

Kredieten

Bent u op zoek naar een financiering voor uw projectontwikkeling, renovatie- of bouwprojecten? Belfius Real Estate Banking biedt projectontwikkelaars een ruim aanbod kredieten op korte of middellange termijn voor alle soorten goederen : kantoorpanden, retailruimtes, woningen, parkinginfrastructuur, industriële en logistieke gebouwen ...

Ontdek onze oplossingen
Guarantee Lines F05

Waarborgen

Hebt u voor uw project een waarborg van het type wet-Breyne, een waarborg vastgoedhandelaar, een uitvoerings- of inschrijvingsgarantie of OVAM-waarborg nodig? Wij werken een borgstelling uit die is afgestemd op uw behoeften en rekening houdt met de geldende reglementering. Met onze hulp kunt u de wet naleven en uw partners geruststellen en tegelijkertijd de administratieve kosten drukken en zeker zijn van een snelle en soepele uitvoering.

Ontdek onze oplossingen
Partnerships F05

Partnerships en gezamenlijke ontwikkeling

Wilt u inschrijven voor een DBFM-offerteaanvraag? Hebt u voor uw project een "senior"-financiering nodig? Bent u op zoek naar een partner die u niet alleen bijstaat voor de financiering van projecten, maar ook bij de voorbereiding, de onderhandelingen, de vergoedingsmechanismen en de juridische aspecten? De deskundigen van Belfius Real Estate Banking werken samen met u de beste strategie uit.

Ontdek onze oplossingen