Partnerships en gezamenlijke ontwikkeling

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u de hele duur van de werkzaamheden bijstaat, niet alleen voor de financiering van grootschalige projecten, maar ook bij de voorbereiding, de onderhandelingen, de vergoedingsmechanismen en de juridische aspecten? Of het nu om een Private Equity- of DBFM-project gaat, Belfius Real Estate Banking stelt u zijn team gespecialiseerde en multidisciplinaire deskundigen ter beschikking om samen met u de beste strategie uit te werken.

Private Equity F03

Private Equity

Bent u in het kader van een groot project voor vastgoedontwikkeling op zoek naar een financiƫle partner die bereid is aanvullende eigen middelen in uw onderneming te investeren of te injecteren in de vorm van kapitaal of een mezzaninekrediet?

Ontdek Private Equity
DBFM F03

DBFM-partnership

Wilt u inschrijven op een offerteaanvraag in het kader van een overheidsopdracht van het type DBFM? Wilt u een beroep doen op de deskundigen van Belfius Real Estate Banking (architecten, project managers, juristen) en gebruikmaken van onze jarenlange ervaring in de overheidssector?

Ontdek het DBFM-partnership