Mijn auto en passagiers verzekeren

Uiteraard wilt u uw voertuig en uw dierbaren optimaal beschermen. Hoe u dat het best doet? Door de dekking Burgerlijke Aansprakelijkheid (verplicht wanneer u een auto koopt) aan te vullen met één of meerdere modules, zoals rechtsbijstand, een bestuurdersverzekering of een omniumverzekering. Belfius Bank zet de mogelijkheden voor u op een rijtje.

De autoverzekering Belfius Car

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) is de verplichte basisverzekering wanneer u een auto aankoopt. Deze dekt de materiële en lichamelijke schade die aan derden wordt toegebracht. Indien u bij een ongeval in uw ongelijk bent, bent u zeker dat de slachtoffers van het ongeval kunnen worden vergoed.

U kunt uw BA-verzekering aanvullen met verschillende, interessante dekkingen zoals rechtsbijstand, een bestuurdersverzekering en de omniumverzekering.

Met Belfius Car beschikt u over een autoverzekering die u samenstelt zoals u dat wenst: met één, met meerdere of met alle dekkingen.

Ontdek Belfius Car, een autoverzekering die volledig aan uw behoeften kan worden aangepast.

Wilt u altijd kunnen rekenen op bijstand, wereldwijd?

Wat te doen wanneer u op een afgelegen plaats zonder benzine valt? U moet de kinderen van school halen maar krijgt onderweg een kapotte band. U bent bijna aangekomen in uw hotel in Spanje maar u raakt in een ongeval betrokken. Uw auto doet het niet meer… Een bijstandsverzekering dekt al deze problemen en nog heel wat andere. Een bijstandsformule voor voertuigen kan als optie in het autoverzekeringscontract worden opgenomen, maar er bestaat ook een volledig bijstandsproduct voor personen en voertuigen.

Wilt u zeker zijn van hulp bij autopech, in heel Europa?

Reist u vaak met uw wagen in het buitenland? Belfius Assistance garandeert u het hele jaar door, de klok rond, pechverhelping in geografisch Europa. Als u over een Belfius-rekening beschikt, kunt u nu online intekenen op Belfius Assistance.

Verzeker uw financiering

Indien u uw aankoop met een krediet financiert, onderschrijft u best een schuldsaldoverzekering. Hiermee vermijdt u dat uw nabestaanden, mocht u overlijden, nog verder uw krediet moeten terugbetalen.

Ontdek alles over de overlijdensverzekering Belfius Credit Protect.

Sluit u een omniumverzekering af?

5 te checken punten wanneer u een omniumverzekering voor uw auto afsluit:Belfius

  1. Wat is het geldbedrag dat u zelf moet bijschieten na een aanrijding (de franchise)?
  2. Hoe berekent de verzekeraar de waardevermindering van uw auto na de ingebruikname?
  3. Hanteert uw verzekeraar een specifiek bonus-malussysteem voor uw omnium?
  4. Betaalt u een vaste premie of daalt de premie na verloop van tijd?
  5. Wordt de belasting voor de inverkeerstelling teruggestort in geval van totaal verlies of diefstal?

  • Contacteer ons via

    Vragen & Contact

Financiering & verzekeringen