Uw eerste professioneel krediet

Spreek erover met uw Business Banking-specialist!

Een expeditie financieren

U kunt eenvoudig beginnen! "Met mijn eerste project ben ik lokaal begonnen: België – Istanboel, te voet en met parapente. Daarna heb ik alles geïnvesteerd in mijn tweede expeditie. Voor financieringen klop ik aan bij sponsors en luister ik naar hun verwachtingen. Elk dossier bekijk ik afhankelijk van mijn gesprekspartner, want de ene sponsor is de andere niet."

Uw onderneming financieren


Hoe begeleiden we u?

 

  • Welke financiering kiezen?

    Bij elk project past een aangepaste financieringsformule. Onze selectietool helpt u de formule te vinden die bij u past.

  • Waarborgen voorleggen

    COSME is het EU-programma voor de concurrentiekracht van ondernemingen en KMO’s. Het biedt onder bepaalde voorwaarden een gratis waarborg voor investeringskredieten aan startende ondernemingen.

Terugkeer van de ruilhandel?

Ruilen is een onlosmakelijk deel van een expeditie. Het meeste materiaal wordt geleverd in ruil voor iets, bv. zichtbaarheid in films en reportages. Vliegtuigtickets worden vaak aangeboden in ruil voor beelden, die dan worden afgestaan. In een onderneming kunnen samenwerkingsverbanden of akkoorden de inbreng van de nodige cash beperken. Een technische partner kan u evenveel middelen bezorgen als een financiële partner. Wees dus creatief om inkomstenbronnen te zoeken, uw uitgaven te beperken en financiering te vinden!