Met een financiering voor uw zaak komt u vooruit

Vraag een gesprek met een specialist

Soms hebt u extra kapitaal nodig


Met een professioneel krediet hebt u de nodige extra middelen voor de aankoop van materiaal, een voertuig of productievoorraad. Ook leasing kan daar een antwoord bieden. Daarnaast bieden we u ook oplossingen voor een behoefte aan cash op korte termijn. Bekijk al onze formules en kies voor een financiering op uw maat

 

Uw zaak financieren


Welke krediet- of leaseformule is het best voor u?


U hebt extra kapitaal nodig voor de uitbouw van uw zaak? Selecteer in enkele kliks uw gepaste krediet of leasing op basis van uw gewenste bedrag, de termijn en het doel van uw lening.

Vind uw krediet- of leaseformule


Uw voordeel als starter (1)

  • U betaalt geen dossierkosten voor uw professioneel krediet (2) noch beheerskosten tijdens de eerste 3 jaar van uw professionele activiteit
  • U betaalt ook geen beheerskosten op uw Belfius Lease-contract tijdens de volledige duur van uw leasing

Oplossingen voor voldoende cash

 


Hoe een liquiditeitstekort opvangen?


Ook wanneer uw omzet voldoende groot is, kan u periodes hebben met een tekort aan cash. Cash die u misschien dringend nodig hebt om leveranciers of personeel te betalen. Met kredieten op korte termijn vangt u regelmatige en tijdelijke kastekorten op. Of loopt u eerder warm voor onze kredietverzekering tegen eventuele insolvabiliteit van uw klanten?


De opvolging van uw facturen? Laat het aan ons over!


Volgt u uw debiteuren en de betaling van uw facturen strikt op, dan bent u meestal zeker van voldoende cashvoorraad. Belangrijk, want u betaalt uw leveranciers en werknemers ook graag op tijd. Laat deze tijdrovende follow-up gerust over aan Belfius Commercial Finance en versnel zo de betaling van uw facturen. U kan in één beweging ook uw schuldvorderingen financieren en u tegen slechte betalers indekken.


Uw voorafbetalingen in goede handen


Uw belastingen vooraf betalen bespaart u een fikse fiscale vermeerdering. Maar zal u altijd genoeg cash hebben op de vastgestelde data? Laat uw voorafbetalingen daarom door ons financieren en automatisch betalen. Dankzij de flexibele en fiscaal voordelige kredietformule bent u zeker van uw stortingen op de vastgestelde data.


Uw inkomsten zonder omweg


Stel, u hebt 2 rekeningen: één bij Belfius en één bij een andere bank. Gebeurt er een betaling op uw rekening bij die andere bank, dan kan u dat geld automatisch op uw Belfius-rekening laten overplaatsen. Dat heet een omzetting van de begunstigde rekening. Het is gratis en biedt het gemak van één centrale rekening.

  1. Zelfstandigen, ondernemers en beoefenaars van een vrij beroep die max. drie jaar professioneel actief zijn.
  2. bij de opening van het krediet en behoudens externe kosten.