De wereld lijkt op economisch vlak stilgevallen sinds maart. Voorzichtig, afwachtend... Misschien hebt u hierdoor een aantal opdrachten die uitgesteld of weggevallen zijn? Hoog tijd om kennis te maken met Jaimy!

Vertrouw op Jaimy tijdens kalme periodes


Plaats in uw agenda tussen twee opdrachten door? Periodes dat er minder opdrachten binnenkomen, zoals dit voorjaar? Vul deze gaatjes op met opdrachten via Jaimy, het online platform waar particulieren op zoek gaan naar een vakman. Via Jaimy krijgt u serieuze opdrachten, in uw vakgebied en in de regio van uw keuze.


Wat mag u concreet verwachten?


Particulieren die een vakman zoeken, sturen hun aanvraag met de nodige details en foto’s door naar Jaimy. Het Jaimy-team screent al de aanvragen en checkt of er geen nuttige informatie ontbreekt. De aanvragen die overeenkomen met de criteria die u opgaf, mailt Jaimy meteen naar u door.

Zo krijgt u dus geregeld job leads in uw inbox. Lijkt een van de opdrachten u interessant? Dan koopt u deze job lead en ontvangt u de contactgegevens van deze potentiële klant!


Tal van voordelen


De opdrachten waarvoor u een offerte kan opmaken, zijn dus vooraf gescreend door Jaimy. Bovendien betaalt u enkel voor de opdrachten die u interessant lijken.

Jaimy biedt u heel wat voordelen:

  • een doelgerichte prospectie met een hoog potentieel
  • geen inschrijvingskosten
  • geen abonnement
  • een persoonlijke, gratis klantendienst

En bovendien een boost van uw naambekendheid!


In Jaimy kunnen uw klanten op het einde van de werken vertellen hoe tevreden ze zijn over u. Zo wordt uw vakkennis door anderen in de spotlights gezet. En rijft u meteen nieuwe opdrachten binnen!


Probeer Jaimy nu uit

Registreer u gratis op www.Jaimy.be. Om u te laten kennismaken met de voordelen van Jaimy, krijgt u 3 job leads van ons cadeau! (promocode BELFIUS20)