Sparen en beleggen

man spraying plants home

Misschien bent u uw woonst nog aan het afbetalen en wilt u de middelen die u alsnog opzijzet optimaal laten renderen. Misschien is uw lening al afbetaald en wenst u uw kapitaal op de best mogelijke manier te beleggen. Of misschien brengt uw woonst - al dan niet afbetaald - u huurinkomsten op die u op hun beurt wilt laten opbrengen. Welke uw situatie ook is, Belfius biedt u een oplossing op uw maat.

Aanpak op maat

Elk individu is anders. Bij elke persoon passen dan ook andere spaar- en beleggingsproducten. Welke er bij u passen? Dat bepalen we samen: u zegt ons wie u bent als belegger en wij vertellen u welke mogelijkheden er zijn.

We adviseren u duidelijk en transparant en zorgen ervoor dat u zich steeds bewust bent van de kenmerken en risico's van elk spaar- en beleggingsproduct.

Sparen en beleggen met een doel

Een tijdlang hebt u gespaard voor een eigen stek. Nu u eigenaar bent, stelt u zich ongetwijfeld nieuwe doelen: een grote reis maken, uw kinderen een duwtje in de rug geven, een extraatje voor uw pensioen opbouwen, regelmatig een uitkering uit beleggingen genieten ...

De uitdagingen lopen uiteen en de oplossingen zijn talrijk. Welk doel u ook nastreeft, wij helpen u de producten te kiezen die rekening houden met uw situatie en beleggersportret.

Meer weten?

Maak een afspraak met de contactpersoon in uw Belfius-kantoor. Hij of zij helpt u graag met advies op maat.