Dromen van vakantie

Deserted beach

Bergen, zee en strand, een rondvaart met een cruiseschip ... Welke vakantie het wordt, daar bent u nog niet helemaal uit. Maar u droomt van verdiende rust, en wilt ervoor sparen. Hoe snel u ook op reis wilt vertrekken, we hebben een oplossing voor u.

U wilt ooit vertrekken?

Koestert u een droomreis die u ooit wilt ondernemen? Laat het niet bij dromen. Mits het nodige geduld kunt u met onze spaar- en beleggingsoplossingen de benodigde spaarpot opbouwen. Binnen afzienbare tijd wordt uw droomreis mogelijk!

Het ideale middel hiervoor is de kasbon. Deze beleggingsvorm biedt o.a. 100 % kapitaalsgarantie en een aanlokkelijk rendement.

Ontdek alle details over de kasbon

U wilt dit of volgend jaar vertrekken?

Wilt u er dit of volgend jaar op uit? Maak dan werk van een mooie spaarpot om uw plan te financieren, en zet regelmatig wat kapitaal opzij op een spaarrekening.

Vergelijk al onze spaarrekeningen

U wilt nu vertrekken?

Wilt u onmiddellijk op reis vertrekken en hebt u daarvoor nu geld nodig? Dat kan! U leent nu de nodige financiële middelen, en betaalt ze nadien in uw eigen tempo terug. We overlopen de oplossingen:

  • De privélening: hiermee kunt u uw droomreis financieren, zonder voorlegging van factuur. U leent zoveel als nodig en u betaalt binnen een bepaalde termijn terug, op basis van vaste, maandelijkse aflossingen.

  • Budgetline: een flexibele kredietopening voor tal van aankopen, met een bijhorende betaalkaart. Het bedrag van de kredietlijn en kredietopnames bepaalt u zelf, rekening houdend met minima en maxima.

    Let op:
    geld lenen kost ook geld!

  • Contacteer ons via

    Vragen & Contact