Een eerste auto of bromfiets kopen

Eindelijk is het zover! Eenmaal de wettelijke leeftijd bereikt waarop u uw rijbewijs kunt halen, popelt u om uw eerste auto of brommer te kopen ...

Auto vanaf 18 jaar

Bij de aanschaf van een auto komt heel wat kijken. De aankoop zelf is nog maar het begin. Als beginnend chauffeur moet u ook nog eens veilig leren rijden, maandelijks een budget voorzien voor de benzine en het onderhoud van uw auto en er natuurlijk voor zorgen dat u goed verzekerd bent. Onze jongerensite Belfiusjong.be helpt u alvast op de goede weg:

Bromfiets vanaf 16 jaar

Belfius voor jongeren, de jongerenservice van Belfius Bank, helpt u graag met het opstellen van een waterdicht spaarplan.

Met een vaste spaaropdracht  gaat er op afgesproken tijdstippen een vast bedrag van uw betaalrekening naar uw spaarrekening. Met een variabele spaaropdracht kunt u bijvoorbeeld geld op uw spaarrekening zetten telkens wanneer er meer dan 100 euro (of een ander door u gekozen bedrag) op uw zichtrekening staat.

Eens u genoeg geld hebt om een brommer te kopen, zorgt Belfius voor jongeren ervoor dat u goed verzekerd de baan op kunt. Ontdek waarom een uitstekende verzekering geen luxe is .

  • Contacteer ons via

    Vragen & Contact