Uw werkkapitaal zonder zorgen beheren? Uw thesauriebehoeften opvangen? Onze experten helpen u graag!


MMI Video PSB

Factoring: een oplossing op uw maat, zeker in onzekere tijden

Factoring is een eenvoudige en praktische oplossing om snel betaald te worden voor geleverde goederen of diensten. Door alle of een deel van uw schuldvorderingen over te dragen aan Belfius, wint u driemaal: uw dagelijks debiteurenbeheer wordt vereenvoudigd, de liquiditeit van uw onderneming wordt gewaarborgd en u dekt zich in tegen het insolvabiliteitsrisico van de tegenpartij.

Benieuwd naar onze commercialfinance-oplossingen?

MMI Video PSB

B2G Flex - een unieke oplossing voor bedrijven die zakendoen met de overheid

De openbare sector is goed voor ongeveer 60 miljard euro aan opdrachten per jaar. Als dé financiële partner van de openbare sector kunnen we u helpen om deze markt aan te boren of verder uit te breiden. Daarenboven hebben we met B2G Flex een unieke oplossing om uw thesauriebehoeften te financieren vanaf de gunning van de overheidsopdracht tot de betaling van de facturen. Flexibel, goedkoop, op uw maat en met oog voor een optimaal thesauriebeheer!

Hoe kunnen we helpen als u zaken met de overheid doet?

MMI Video PSB

Op maat van uw noden

Een goed beheer van uw werkkapitaal vraagt om een permanente focus van verschillende afdelingen van het bedrijf. De oplossingen van Belfius zijn afgestemd op de noden van uw organisatie, zowel voor het beheer van werkkapitaal als voor de financiering van liquiditeitstekorten op korte termijn. Gaat het nu om het beheren van schuldvorderingen, internationale transacties of het dekken van risico’s in geval van insolvabiliteit: onze experten staan voor u klaar met een grondige kennis van de Belgische markt en wetgeving. U hebt één aanspreekpunt voor alle vragen en we ondersteunen u van a tot z of op maat van uw behoeften. Uw succes is de graadmeter voor de service die we u bieden.

U kan op ons rekenen


Op zoek naar een integrale oplossing voor uw werkkapitaal?

MMI contact

Uw relatiebeheerder bij Belfius brengt u graag in contact met het Transaction Banking-team.

Nog geen relatiebeheerder?

Mail ons      MMI Icon phone02 222 88 33
Terug naar boven